4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 26-30 СЕПТЕМВРИ

9644
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата  26-30 СЕПТЕМВРИ
Снимка: iStock

ТЕЛЕЦ

Може дори да го наречете забавна връзка, нещо спонтанно и без бъдеще. Изглежда, че сте на път да „видите какво се случва“ наистина сега, тъй като връзката ви се превръща от просто забавление в нещо изключително за една нощ. По време на Венера срещу Нептун може да откриете, че вече сте готови да се откажете от фантазията си да бъдете случаен любовник, тъй като всъщност вече не се чувствате толкова непринудено към този човек. И тъй като те също искат да преминат на следващото ниво с това, можете да се смятате за част от ексклузивна, ангажирана връзка отсега нататък.

Зодии, които не се колебаят да извършат измами

Проблеми застигат тези три ЗОДИИ до няколко ДНИ

Риби В живота на рибите ще изскочат непредвидени обстоятелства и ще променят плановете им. Ще се хванете за главата и така ще се влоша...

ЛЪВ

Опитвали сте се да убедите себе си, че е много по-готино да сте небрежни по отношение на романтиката, отколкото да сте напрегнати и нуждаещи се от обвързване, и все пак всичко, което чувствате, е измама; това отхвърляне наистина изобщо не е за вас. По време на Венера срещу Нептун ще обсъдите темата за изключителност с човека, с когото сте обвързани в момента, тъй като много го харесвате. Е, те ви харесват също толкова много и биха били много по-щастливи в истинска връзка, отколкото в нещо колебливо.

РИБИ

С Венера срещу Нептун в небето, вие ще изберете това, което ви казва сърцето, а не това, което ви казва чувството ви за хладнокръвие. Вие просто не сте „толкова готин“ и сега, след като сте го признали пред себе си, можете да кажете на временния си партньор, че наистина искате повече от това просто да сте там, отстрани. Искате ексклузивна връзка и това ще бъде моментът, когато разберете дали те са готови да тръгнат по този път с вас. Най-накрая поне си честен със себе си. Вашият „партньор“ ще се съгласи ли на ексклузивност? Ще видим, Риби. Ще видим.

Тези три ЗОДИИ трябва да се подготвят за финансови сътресения много скоро

Козирог Козирозите ги очакват много разходи и вината за това ще е изцяло тяхна. Ще се изкушат да влязат в казино или да пробват друг т...

Зодиите, които ще се разочароват от любимия си в края на септември

СТРЕЛЕЦ

Тази седмица Марс в Близнаци се подравнява със Сатурн във Водолей, което обединява темите за любовта и комуникацията. Докато Марс в Близнаци ви вдъхновява да се чувствате по-решителни да направите промени и по-голям ангажимент в собствения си живот, Сатурн във Водолей ще ви помогне да съберете вътрешните си размисли и думите, които говорите, за да ви помогнат да съобщите това, което е най-необходимо в този момент през седмицата. Тази енергия е невероятно силна за вас с напредването на седмицата, което означава, че е важна седмица както за осъзнаването, че можете да постигнете всичко, което си поставите за цел, така и за това, че сте достатъчно смели, за да кажете точно това, което трябва да се каже.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно