Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 27-31 ДЕКЕМВРИ

26 декември 2021, 15:00 часа

ЛЪВ

В миналото си бил наранен от любов и това те е отблъснало; не искаш да изпитваш тази болка отново и така, по свой начин, си се отдръпнал. И все пак нещата изглеждат празни в живота ви без любов, а вие не можете без люобв. Изглежда е съвсем естествено да загърбите този стар проблем и да започнете нещо ново, с надежда и знанието, че имате каквото е необходимо, за да обичате и да бъдете обичани. И знаете ли какво? Това е факт. Готови сте!

Вижте как зодиите ще прекарат Коледа

СКОРПИОН

В момента нямате някой, въпреки че сте имали случайни попадения тук или там. Това, което разбрахте, е, че отлагате идеята да внесете истинска любов в живота си, просто защото миналото ви е научило да внимавате с такава уязвимост. Вече не желаете да чакате обаче и сега, благодарение на Луната, сте готови да се възползвате отново от този шанс.

РИБИ

Планетите пропукват черупката ви, пускайки част от светлината и преди да се усетите, може да жадувате за директен контакт с някой, който има потенциала да бъде следващата ви голяма любов. Да, това може да се случи и след като тази магическа идея започне да се циментира в главата ви, вие ще бъдете готови, ще желаете и ще можете да преминете към нова любовна връзка. Смелостта ви движи, целунете страха за сбогом. Любовта е при вас, тъкмо за празниците.

Кои зодии правят най-големите скандали?

ТЕЛЕЦ

Ще срещнете някой нов и това е точно нещото, от което нямате нужда в момента. Вашият живот е пълен с романтика и върви НАИСТИНА добре и последното нещо, от което се нуждаете, е изкушение. Добре, Телец, ако наистина не искаш да се изкушаваш, тогава защо се появяваш на места, където знаеш, че ще има много изкушения? Ще срещнете някой нов и той ще ви очарова. Но е хубаво добре да прецените заслужава ли си да губите това, което имате за нещо ново и неизвестно, макар и толкова изкушаващо.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес