4-те зодии, които ще се влюбят това лято

108710
4-те зодии, които ще се влюбят това лято

Хороскоп за необвързани, в който ще прочетете кои 4 зодии ще намерят любовта още това лято. Море, вълни, слънце и морски страсти - как да устоиш на непознатия човек срещу теб, който ти се усмихва чаровно? Това са зодиите, които ще се влюбят лудо до края на лятото:

Близнаци

Най-накрая ще дойде и вашето време, в което ще разберете колко силно може да бъде взаимното привличане от пръв поглед. От вас се иска само да забравите всички несполуки, тежки връзки и още по-тежки раздели. Вярвайте малко повече в хората и ще се окажете във вихъра на лятно любовно вълшебство. Още при първото пътуване това лято ще срещнете чаровна сродна душа, която ще разпознаете сред стотици. Първото впечатление няма да ви излъже, за това се доверете.

Везни

Може би мина повече време, отколкото сте очаквали, но трябва да знаете, че чакането си е струвало. При вас любовта ще дойде с гръм и трясък в последните дни на лятото. Няма да повярване, но човекът, който ще грабне сърцето ви, не е непознат. Ще преоткриете някой, за когото сте забравили отдавна. Всичко се случва с причина, за това не се натъжавайте, ако лятото ви започне с трепети, които бързо ще отлетят. Това не е вашият човек, той ви чака на прага на есента.

Скорпион

При вас всичко се случва бавно и полека, за това не се изненадвайте, ако любовното ви увлечение прерасне в страстна приказка чак след няколко месеца. Хубавото е, че историята ще започне с първите дни на лятото. Не бива да прекарвате много време у дома, а използвайте всяка възможност да излизате и да се запознавате с нови хора. Точно такова случайно излизане, ще ви донесе щастие, за което не сте и мечтали.

Риби

Вашата лятна любов ще бъде типично морска приказка. Пътуването ви до морето ще се окаже повече от вълнуващо, когато за първи път се запознаете с новата си тръпка. Повярвайте ни, още в началото ще разберете, че вечерта ще има продължение... надяваме се много дълго и щастливо. Бъдете малко по-уверени в себе си и нещата ще се случат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com