4-те зодии, които задушават с обичта си

103133
4-те зодии, които задушават с обичта си
Снимка: iStock/Guliver

Не всеки може да обича, както се казва в книгите. Хората проявяват чувства по различни начини, но са напълно чужди на други. Астролозите ни поднасят тези 4-те зодии, които задушават с обичта си…

Любовната съвместимост не играе роля в това как показвате чувстват. Може да се съчетае перфектно, но и може да ви разочарова с неспособността на някой да покаже любов. И въпреки всичко, не всичко е толкова лошо, колкото изглежда. Хората, които получават ярки емоции, могат също да доставят щастие.

Близнаци

Те са романтици и с лекота заявяват: „Обичам те“. Случва се обаче и често да лъжат. Те са най-променящите се в Зодиака. Ако открият човек, с когото да прекарат остатъка от живота си, правят всичко, така че отношенията им да са ярки и бурни. Този прилив у Близнаци може бързо да отшуми или напълно да утихне.

3-те зодии, които никога НЯМА да останат сами

Всички ние си мечтаем един ден да срещнем своята половинка и да заживеем живота, който винаги сме си представяли. Понякога ние сме тез...

Близнаците са динамични, рядко искат сватба или деца. Страхуват се от рутината.

Ако им осигурите запомнящи се емоции за дълго, никога няма да ви омръзнат. За жалост, такава връзка почти винаги трябва другият да работи и за двамата. Това е така, защото Близнаците обичат да получават, но не и дават.

Близнаците се страхуват от отговорност, затова непрекъснато търсят извинения, дори в домакинските задължения.

Козирог

Козирозите са работохолици. Много пъти нямат време за любов. Ако открият сродна душа, тогава проявлението на любов от тях, не заслужава чакането. Тези хора могат да забравят, че са обичани. Често се заравят в лични дела, забравяйки за близките. Козирозите могат да са скучни и дори аморфни. Следователно в отношенията с тях ще трябва да запалите сами, огън в страстта.

4-те зодии, които вечно СТРАДАТ по някого

Има зодии, за които любовта е болна тема. И това ги съпътства почти през целия им живот. Това са 4-те зодии, които вечно страдат по н...

Често се държат посредствено и безинтересно, а всяко проявление на любов от тяхна страна се приема за даденост.

Те са упорити и с тях е трудно да се спори.

Водолей

Водолеите харесват свободата и независимостта. Те се нуждаят от любов, без от тях да се изискват задължения. Тези хора винаги ще помагат на половинката си, винаги подкрепят, но не търпят лошо отношение в замяна.

Те умеят да обичат, но само в начало. След като периодът с бонбони и конфети приключи, Водолеят се превръща в скучна личност.

Хората от тези 3 зодии са истински ДОБРЯЦИ

В живота ни има хора, които вечно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, за да правят другите щастливи и винаги са гот...

Водолеите ценят хората, но ако липсват ярки емоции, бързо им доскучава. С времето любим човек за тях се превръща в нещо като даденост. Накратко, влюбването в самия Водолей може да струва по-скъпо. Можете да се насладите на неговата харизма, чар и остроумие, но ще избухне като буря, след няколко месеца, максимум след година.

Скорпион

Скорпионите са жестоки, ако не ви разберат изцяло. Трябва да познаят човека, преди да се открият пред него.

Скорпионите са способни да изразяват чувства. Тяхната непредсказуемост разваля впечатлението за здрава връзка. Нужно е търпение, за да обичате Скорпион.

Атаките на Скорпиона могат да са завинаги, дори ако имате деца. С една дума, те не са награда или подарък, защото не могат да обичат нормално. Представителите на този знак от Зодиака, също се влюбват бавно. Не е изключено и да променят мнението си, за да отговорят в замяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com