4-те зодии мъже, които стават най-отвратителни в напреднала възраст

51820
4-те зодии мъже, които стават най-отвратителни в напреднала възраст
Снимка: iStock/Guliver

Водещи астролози са направили рейтинг на силния пол въз основа на техните зодиакални характеристики. Съществуват няколко типа мъже, които стават най-отвратителни в напреднала възраст. Кои са те и как да разберете, че душата на човека, който стои пред вас, е толкова невъзможно, колкото да получите звезда от небето.

Предскажете действията му в бъдеще

Какво да кажем за жената, която се подготвя за сериозна връзка с партньор? Как да разберете, дали той е надежден, учтив или си струва да се кандидатира? На помощ ще дойде астрологичната прогноза.

Според специалистите зодията, под която е роден господинът, ще разкаже за него повече, отколкото бихте могли да си представите. Сред тях, например има ТОП-4 типа мъже, които могат да измъчват и най-търпеливата съпруга с претенции и нетактично поведение в напреднала възраст.

Стрелец

Стрелецът обича да се грижат за него, но даването на топлина и радост на някой в ​​замяна е извън реалността. Поради прекомерната гордост при пенсиониране, той ще си създаде много врагове, един от тях може да се превърне в любимата му страст. Невъзможно е да се отмени фактът, че този господин първоначално прави всичко с най-добри намерения. Въпреки това, неговата хиперактивност и горещ нрав водят до лоши резултати.

Скорпион

Скорпионът, който не толерира състезанието, ще проявява агресия до дълбока старост, демонстрирайки кой е "шефът" в къщата. Този тип мъж е много отмъстителен. Борбата с тези качества, разбира се, е безсмислена. Но може да опитате да обясните, че никой на този свят не е съвършен и би било по-добре да се откажете от негативното.

Лъв

Лъвът, като истински „цар на зверовете“, е склонен да прибягва до тирания. Ако нещо не е на мястото си или вечерята не е на печката, съпругата ще има проблеми. За такъв партньор е важно да се чувства превъзхождащ околните и следователно избраният винаги ще бъде нещо като роб. Единственото нещо, което ще помогне да се променят нагласите на Лъва, е директният упрек, че той не е центърът на Вселената.

Овен

Овенът е прекалено прям, което често напряга любимата му. Не е нужно да очаквате комплименти или одобрение от такова гадже. Той ще ви каже цялата „истина“, ако го ядосате. Чувствителност и търпение - това са чертите, които не биха навредили на неспокойният Овен, както и да се научим да уважаваме нечие чуждо лично пространство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com