Как ще реагира всяка зодия, ако разбере, че идва краят на света

10983
Как ще реагира всяка зодия, ако разбере, че идва краят на света
Снимка: https://pixabay.com

Краят на света е една от темите, които създават най-много страх у човечеството. Филмите, вдъхновени от тази тема, представят не една и две страшни картини, в които можем да се озовем след време. А ето и как биха реагирали хората от отделните зодиакални знаци, ако настъпи краят на света.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв

В напрегнати и стресови ситуации огнените знаци са от хората, които се стремят максимално да запазят енергията и силите си и не ги хабят за тичане по магазините в купуване на безброй консерви и тоалетна хартия. В такива моменти те започват да мислят как да съхранят и предпазят себе си, но и близките си хора. По принцип тези знаци не са от личностите, които показват любовта и привързаността си, но тези ситуации са най-добрият начин да разберете колко важни сте за тях, защото ще направят всичко възможно, за да ви спасят.

Овните например може да се запасят не с храна, а с оръжия и е много вероятно те да оцелеят след какъвто и да е апокалипсис, като знаем натурата им. Лъвовете пък ще се възползват максимално от последните си мигове и ще ги прекарат в забавление. А Стрелците ще се опитат да възстановят мира и хармонията, много е вероятно да се скрият в гората.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог

Макар че попадат под влиянието на елемента на земята, всяка една от 3-те зодии ще има коренно различна реакция в евентуален такъв случай. И все пак, и трите биха издържали до края на изпитанието, по свой си начин.

Телците са именно хората, които ще се запасят с изключително много храна и продукти поне за няколко месеца напред. Ще се покрият вкъщи и няма да излизат никъде, като ще помислят за всичко, което им е необходимо и ще си набавят всякакви удобства.

Девите пък ще изтъкнат, че са били прави, но никой не ги е послушал или взел насериозно. Вероятно ще оцелеят само най-уравновесените Деви, защото повечето ще се погубят от паника.

Ето кога идва краят на света

Без съмнение Слънчевата система в един момент ще престане да съществува. Това е ясно на експертите, които от години се опитват да устан...

Козирозите в никакъв случай няма да пренебрегнат работата си. Каквото и да става, те ще продължат ежедневието си както преди. 

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей

Въздушните знаци може би са най-безразличните към случващото се в света и около тях. Те няма да се притеснят и да се опитат да се спасят, а напротив - ще изживеят живота си на макс, парти след парти. 
Близнаците може да предприемат пътешествие, да “хванат гората” или да открият нова любов, с която да посрещнат този край.

Везните ще се отдадат на шопинг, за да посрещнат апокалипсиса с най-добрата си визия. Със сигурност ще документира всичко това в социалните си мрежи.

Водолеите пък ще се опитат да научат малко повече за предстоящите събития и дали има как да се избегнат, а чак след това ще помислят за начин да се спасят.

Какво може да сложи край на света?

Краят на света може да настъпи по три причини: изригване на супервулкан, слънчевата активност и сблъсък с астероид.  Това са най-...

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби

Водните знаци няма да са особено психически засегнати, защото в тяхното съзнание ежедневно преживяват различни апокалипсиси. За тях няма да е нищо необичайно.

Но все пак в Раците ще се всели паниката и най-вече, защото няма да знаят какво да правят и как да действат. 

Скорпионите пък смятат, че по този начин най-накрая ще получат заслуженото си наказание и въобще не се притесняват от фаталния край.

Рибите ще осъзнаят ситуацията и ще се опитат да се извинят на всеки, когото са наранили. Ще направят ретроспекция на всичките си грешки и ще се опитат да постигнат хармония в съзнанието си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как се пише: полилей или полюлей?
Как се пише: полилей или полюлей?

Думата се изписва правилно по следния начин - полилей, мн.ч. полилеи. Как се пише: посрещна или посрешна? Примери: Полилеят се люлееше...