4 знака от Зодиака, сред които най-често се срещат ужасни свекърви

5139
4 знака от Зодиака, сред които най-често се срещат ужасни свекърви
Снимка: iStock

Тук ще разберете защо майката на любимия ви може да се държи недружелюбно и как да постъпите в подобна ситуация.

Овен

Свекървата - Овен често проявява ревност и егоизъм и влиза в конкурентни отношения със снахата. Така че не очаквайте да станат приятели веднага. За да смекчите мърморенето, най-добре е в началото да не заставате между нея и сина й, дори ако тя жадува за прекалено много внимание. Поздравете я, дори и да ви посети за пети път за седмицата. С времето такава властна свекърва ще отпусне хватката си.

Никога не й казвайте за кавги и разногласия във вашата двойка, защото майките Овен определено няма да вземат страната на снахата. Винаги ще си мислят, че избраницата на сина е виновна за всичко и само му създава проблеми в живота. Придържайки се към тези мисли, те ще започнат да измислят как да измъкнат снахата от погледа възможно най-скоро. Ето защо е по-добре да не влизате в конфликт със съпруга или годеника си в нейно присъствие и, ако е възможно, да поддържате неутрални отношения с такава свекърва.

Тези зодии са ТОП свекърви

Лъв

Лъвовете имат труден характер – стремят се към контрол, власт и надмощие във всички сфери на живота и най-вече в семейството. От възрастните синове такива майки очакват уважително отношение - сякаш са единствената кралица в живота им. Затова им е трудно да се примирят, ако синът слуша любимата си повече, отколкото тях. Снахата на свекървата Лъв трябва да научи, че за нея е по-добре да не казва нищо напречно. Само по всеки възможен начин, показвайки, че тя е главната в къщата, можете да спечелите нейното снизхождение.

Безсмислено е да се състезаваш с такива свекърви. Ако тя не ви харесва, няма да се преструва, напротив, ще провокира проблеми в брака или връзката ви. Но ако установите добра силна връзка с нея, в която тя ще се чувства като основна, тя ще се превърне в истинска опора и подкрепа.

Тези зодии са най-лошите свекърви

Скорпион

Свекървата Скорпион е изключително ревнива, така че в никакъв случай не трябва да дърпате одеялото върху себе си в нейно присъствие или да й показвате, че сте главният в къщата. Преструвайте се, че тя също е важна в живота на вашия син, тогава ще можете да установите приятелски контакт. Ако успеете да спечелите вниманието ѝ, ще имате надежден съюзник и защитник. Ако не се получи, очаквайте пасивно-агресивни изказвания и натиск. Най-добрата тактика в случая е да не спорите и да казвате истината, защото Скорпионите са чувствителни към лъжата.

Козирог

Козирозите са строги и дисциплинирани жени, които се стремят към ред във всички области, независимо дали става дума за кариера или семеен живот. Такава свекърва не е лесна за контакт - трудно е да се установи приятелски контакт с нея и да се започне директен лек разговор. Козирозите не се държат открито агресивно, те показват неприязънта си към снаха си с ненамеса. Това е така, защото им е приятно да наблюдават споровете и да видят как синът е разочарован от избора си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com