4 зодии, които имат лошия навик постоянно да критикуват своята половинка

24003
4 зодии, които имат лошия навик постоянно да критикуват своята половинка
Снимка: iStock/Guliver

Перфектни хора няма. Всеки има своите плюсове, които развива и минуси, към които се опитва да добави още една вертикална чертичка. Това обаче е бавен процес, по време на който може да срещнем нашата половинка, която също да има плюсове и минути. В една връзка е важно да приемаме човека такъв, какъвто е, без да изтъкваме недостатъците му. Като всеки човек партньорът вероятно също работи върху своите минути, няма нужда от допълнителна критика. Това обаче явно е непонятно за следващите 4 зодии, които имат лошия навик да критикуват своята половинка.

3 зодии, които да се пазят от кражба в края на АВГУСТ

Скорпион – страшни инати, чието мнение трудно можете да промените, да не кажем и невъзможно. Когато си наумят нещо, го правят независимо дали ви харесва, или не. Избухливи са, първични. Не обичат да подлагате решенията им под въпрос. Държат всеки наоколо да се съгласява с мнението им, трудно правят компромиси. Понякога дори не се сещат да се замислят за мнението и емоции на партньора си. Ако пък сгафите някъде, ще ви критикуват и натякват за това доста дълго време.

Телец – инати се, което прави характера им не толкова лесен. Обикновено не обичат, когато нещата не вървят по план. Това може да внесе напрежение във връзката и да доведе до критика отстрана на Телеца към неговия партньор. Освен това, ако не направите нещо както го иска Телецът, също може да си навлечете някои не до там приятни епитети и думи от негова страна. Избухлив е, така че очаквайте изненадващи спорове.

Зодията, която се влюбва за броени часове

Козирог – дипломатичен и консервативен, Козирогът се ядосва и за най-дребните неща. Не обича хората от него да мързелуват, защото е работохолик. Дразни се на всичко, което не смята за редно, а то не е малко. Лесно може да отнесете критика, ако не поемете отговорност за нещо или не изпълните ангажимент, който имате. Държи човека до него да бъде негово огледало, но това невинаги е така. Има принципи, които не пристъпва и ако някой друг го направи, е готов да спори и да се кара, особено ако това е половинката му. Споровете ви с Козирога няма да са никак малко, ако не следвате неговите правила.

Дева – те са перфекционисти, което ги прави критични и към самите себе си, и към околните. Държат винаги нещата под контрол и когато нещо не се случва така, както са си го представяли, никак не им харесва. Искат човека до тях да прави всичко, което те смятат за правилно и ако се отклони, следва критика. Тези състояния на Девата водят до безсмислени спорове с партньора и напрежение във връзката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com