4 зодии, за които ОКТОМВРИ ще бъде труден

19389
4 зодии, за които ОКТОМВРИ ще бъде труден
Снимка: iStock

РАК

Октомври може да разкрие твоята забавна вещерска страна, тъй като обичаш да се обличаш според сезона и да играеш ролята на тъмната и мистериозна фигура, но също така изважда нещо друго във теб: невротичното ти чувство, че не се вписваш. Не обичаш да гледаш тази свия страна и все пак има твърде много космически събития, които предизвикват това във вас и може да откриете, че много от октомврийските ви дни ще прекарате в мисълта, че не принадлежите. Никой няма да ви каже това, всъщност ще бъдете поканени навсякъде; ти си обичан, но това наистина няма значение за теб, когато си в лудата си фаза, нали, Рак?

Мъжките зодии, които ще ти разбият сърцето

Зодиите, чиито портфейли ще са пълни с пари през октомври

До октомври ни дели едва един ден. Съвсем скоро зодиите ще узнаят какво са подготвили за тях звездите. Истината е, че две от зодиите ще...

ДЕВА

Вярвате, че октомври е този страховито забавен месец, в който всичко става нощно и парти-ориентирано, но проблемът е, че никой друг не е на вашето ниво. Всички останали в живота ви се връщат към основите, а вие сте готови за червения килим. Това, което прави този месец труден за вас, Дева, е, че вашите очаквания са толкова високи, че никой не може да се справи с вас и това е също така, защото те живеят СВОЯ собствен живот, а не вашия. Искате всички да бъдат, да действат и да мислят точно като вас, а когато не го направят, вие падате от високо.

КОЗИРОГ

Старият вие не би искал нищо повече от това да живее дивия си живот през октомври 2022 г., но истинският вие е обременен от необходимостта да подкрепя някой друг и това сериозно започва да смущава стила ви. Първоначално сте обичали този "друг" - направили сте го ваш партньор в живота и всичко е било прекрасно... в началото. Сега този човек на практика ви притежава и не ви позволява почти никаква свобода. Как стана толкова лошо, Козирог, и защо не се пребори с това, когато за първи път започна да се чувстваш толкова потиснат? Навремето щеше да купонясваш, да се обличаш, да се наслаждаваш на храна, забавления, партита и мода, но сега си толкова заседнал в тази твоя страховита връзка, че вече не можеш да се наслаждаваш на радостите, които идват със сезона. Вие толкова отчаяно искате свободата си и точно това ще ви тежи през целия месец октомври.

Зодиите, които винаги и навсякъде ходят с джаджи

Съвременното общество не може да съществува без новите технологии. Хората трябва да се справят с много задачи, което не е възможно без ...

Зодиите, чиито портфейли ще са пълни с пари през октомври

ТЕЛЕЦ

Въпреки че този месец няма да завърши с пълна катастрофа за вас, Телец, може да откриете, че търпението ви ще бъде ограбено и че ще прекарате по-голямата част от него в защита на нещо, което сте направили. Вие сте невинен и няма за какво да се притеснявате, но има някой в работата ви, който изглежда иска да предизвика проблеми и по този начин ще посочи нещо, което сте направили в миналото - и това може да ви нарани. Истинският урок тук е да не се предоверявате на тези, с които работите. Няма да имате проблеми заради този човек, но ще научите, че той няма скрупули и е готов да ви хвърли под автобуса, ако това отговаря на техните нужди. Положителната страна на историята е, че в сегашния си вид този човек няма да работи там дълго, така че можете да се чувствате свободни да дишате отново.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com