5 амулета за хармония в сексуалните отношения

716
5 амулета за хармония в сексуалните отношения
Снимка: iStock

Страстта в една връзка е важен компонент. Именно тя обаче изчезва най-бързо с времето. Има различни начини за запалване на  сексуалната енергия във връзката, включително използването на амулети.

1. Гранат

Кристалният минерал има качества, които ще помогнат за поддържане на страстта и ще привлекат любовта в живота.

Още: Коптска магия – как хората са се справяли с любовта и омразата в древността?

За да може скъпоценният камък да засили привлекателността, трябва да го поставите в таблата на леглото. Тогава енергията на минерала не само ще ви помогне да разберете по-добре желанията на партньора си в леглото, но и ще ви научи как да изразявате сексуалните си фантазии.

2. Корниол

За разлика от граната, този естествен скъпоценен камък има по-вискозен, плътен характер. Това означава, че сексуалните отношения на партньорите с него ще бъдат изпълнени с любов чрез сърдечния център.

В допълнение към факта, че карнеолът повишава сексуалното желание, той също така добавя ентусиазъм и интерес към връзките.

Още: Топ 10 амулета, които носят здраве, щастие и благополучие в дома ви

3. Розов кварц

Розовият кварц е доста популярен минерал в езотериката за привличане на любов и хармония. Камъкът има мек, въздушен характер, който може да се сравни със захарен памук. Ще изпълни сексуалните отношения с нежност, разбиране, хармония и страхопочитание. Така че те трябва да украсяват пространството за двойки, които се интересуват от удължаване на любовната игра и продължителността на половия акт. Този минерал ще изпълни съюза с лекота и чувственост.

4. Родонит

Родонитът олицетворява грижа и дълбока любов. Подобно на граната, той се свързва с планетата Марс, но има по-мек характер. Минералът укрепва романтичните връзки, което го прави идеален „секс амулет“. С такъв необичаен камък в спалнята ще можете да се потопите в истинска интимност: да почувствате невероятното родство на души и тела.

Още: Амулети, които ще ви помогнат при дълги пътувания

5. Ягодов кварц

Ягодовият кварц е полупрозрачен минерал. Сянката му може да варира от леко розово до наситено винено. Този камък има хармонизираща и благоговейна енергия. Затова се използва за прочистване на аурата и подобряване на взаимоотношенията. Ягодовият кварц е най-подходящ за двойки, в които са се натрупали много взаимни оплаквания и неразбирателства. Минералът ще изглади „острите ъгли“ и ще върне спокойствието в къщата. Положителното му влияние ще се отрази и в сексуалния живот на партньорите: ще се отвори нова глава на страст и интимност.

Амулетите от нашата селекция, според езотеризма, могат да подобрят сексуалните отношения в двойката: да засилят взаимното привличане, да увеличат комуникацията и нивото на доверие между партньорите. Но е важно да запомните, че всеки талисман е само инструмент, който ви помага да се настроите към положителното. Основната сила винаги е в самия човек, в неговите желания и стремежи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com