5 филма, които не бива да гледате с родителите си

157573
5 филма, които не бива да гледате с родителите си
Снимка: iStock/Guliver

Винаги е приятно да гледате някой интересен филм със семейството си, без значение на каква възраст сте. Още по-хубаво е, ако се предполага, че филма, ще бъде интересен за всеки един.

Възможно е обаче гледането на филм с родителите да се окаже доста смущаващо. По време на такъв момент или вие или някой от тях усеща нужда да закрие очите си или да провери телефона си. На следващите редове ще видите 5 неподходящи филма за семейните филмови вечери, подбрани от Radioone. Все пак, ако семейството ви е по-либерално може и да направите опит да гледате заедно някой от тях.

 

1. „Шаферки“.

15 запомнящи се филма с неочакван край

Представяме ви един чудесен списък с филми за вечерите, в които искате да гледате нещо смислено, но не можете да си изберете едно от хи...

На пръв поглед от заглавието изглежда, че филма е абсолютно безобиден и забавен. Все пак става дума за шаферки, вероятно и сватба. Грешка! Във филма и много хумор, който разсмива всеки друг, но не й родителите. Острия и неподходящ език също не би им се харесал, освен това дава ясен знак, че не е подходящ за семейна филмова вечер.

2. „Американски пай“.

"Американски пай“ е класическа комедия, която се харесва на много тийнейджъри, но не и на родителите им. Всеки, който си спомня ключовата цена, заради която филма е наречен по този начин, ще разбере защо не е подходящ за гледане с родителите. Страхотен забавен сюжет, изпълнен с много куриозни ситуации, стига да си го гледате сами или с приятели.

3. „50 нюанса сиво“.

В този филм (ако все още има някой, който не го е гледал) основно става дума за секс. Въобще всичко е обвързано с него. Така, че със сигурност е най-добре да го изключите от списъка с филми за семейните вечери.

Нова акула на големия екран

Американската актриса Блейк Лайвли последва примера на Гуинет Полтроу, Джесика Алба и Рийз Уидърспун, като стартира собствен лайфстайл ...

4. „40-годишен девственик“.

Със сигурност родителите ви са готини хора, но едва ли ще запалите ентусиазма им, ако им споменете това заглавие. Във филма се разказва за 40-годишен мъж, който отчаяно иска да загуби непорочността си. Отново комедия, която си заслужава вниманието, но само с приятели!

5. „Професия „Стриптизьор“.

Определено за женската аудитория този филм може да стане много любим. Никоя дама не би пропуснала възможността да поплакне очи по голите мъжки тела и особено по това на Чанинг Тейтъм. Но няма да е особено приятно да обсъждате даденостите на актьорите с майка си или баща си, без значение на каква възраст сте.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com