5 фрази, които не трябва да произнасяте, за да не привлечете бедност и провал

9399
5 фрази, които не трябва да произнасяте, за да не привлечете бедност и провал
Снимка: iStock/Guliver

Бедността и проблемите с работата и парите са резултат от наличието на негативни програми в ума ви. Най-често тези програми се формират заради факта, че казваме фрази, които ни създават проблеми и неуспехи.

Ако искате да успеете, не забравяйте, че казаното винаги се сбъдва. Говорете за себе си като за успешен човек, за да привлечете късмет и пари в живота си. Също така не произнасяйте фразите, описани по-долу.

"Не мога"

„Не мога да забогатея“, „Не мога да го направя“, „Не мога да разреша проблема“ и т.н. Дори онези хора, които работят усилено, едва ли ще станат богати, ако казват такива думи и мислят за себе си по този начин. Всъщност всеки може да прави каквото си иска. Това е само въпрос на вяра и умение, като последното не е толкова важно, колкото първото. Когато кажете „не мога“, слагате дебел кръст върху себе си и своите успехи. Финансовият успех в този случай става нещо недостижимо, защото вие сами се убеждавате в това.

Ето как да промените живота си САМО за 7 дни!

"Това не са пари"

Често хората казват: „Какви са тези двеста лева. Не са пари“. Тук е важен не само магическият компонент на фразата, който се състои в това, че обезценявате парите и труда си, с който ги печелите. Тук също е важно да запомните, че сто, петдесет, двеста лв. също са пари. Ако сте твърде лесни за такива суми, опитайте се да ги оставите настрана - сложете ги на едно място, за да разберете, че големите неща винаги се събират от малките. Без 1 лв няма милион, така че дори левът е важен в сметките.

"Не ми е писано"

Тук значението е приблизително същото като в случая с „не мога“. „Не ми е писано да стана лидер“, казват много хора, без дори да подозират, че притежават всички умения за това. „Не мога да спечеля много пари“, казват тези, които са се отказали от себе си. Ако сам казваш, че това не ти е писано, значи нищо не може да го оправи. Не казвайте, че не можете да спечелите много. Може би просто не сте разкрили потенциала си или не сте намерили точно това, което би ви вдъхновило.

12 идеи за промяна на живота

"Щастието не е в парите"

Искате да печелите много и да сте богати, но тогава казвате, че щастието не е в парите. Щастието до голяма степен зависи от финансовия успех, а не от нещо друго. Богатите хора са щастливи, защото са уверени в бъдещето си. Имат средства за отдих, развлечения, отдих, лечение. „Щастието не е в парите“ е фраза на хора, които или наистина не се нуждаят от богатство, или просто се страхуват да признаят пред себе си, че имат нужда от пари.

"Аз нямам пари"

Много хора не забелязват колко често казват тази фраза, когато не им достига нещо. Ако нямате възможност да купите нещо в момента, просто кажете: „Не мога да го купя в момента“. В никакъв случай не казвайте „Нямам пари“, защото Вселената го приема буквално, поради което връзката с центъра на изобилието отслабва, финансовите потоци около вас се сриват.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com