5 изпитани трикове как жената може да спечели сърцето на мъжа

9287
5 изпитани трикове как жената може да спечели сърцето на мъжа
Снимка: https://pixabay.com

За да може жената да спечели сърцето на някой мъж не е достатъчно само да е добра домакиня. Идеята е да накара мъжа да я забележи и да я пожелае. Добре е да разкрие всичките си женски качества, които допадат на един мъж и за го накара да не спира да мисли за нея. Жената е добре да му покаже своята женственост и естествен чар, да подчертае своето остроумие, с която да го накара да хлътне здраво в нея.

Мъжете полудяват по жените, когато усетят, че те са последователни в думите и поведението си. Когато жената привлече мъжа с тези похвати, той може да поиска да прекара целия си живот с нея. А ако тя мечтае за същото, не трябва да се отказва постоянно да му доказва колко добре се чувства с него.

Ето 5 трикчета, с които жената може да спечели сърцето на мъжа

5 женски зодиакални знака, които се отличават с красота, сексапил и магнетизъм

Женската красота може да зависи от зодията. Има 5 женски зодии, които излъчват пленителна красота, чар, сексапил и магнетично привличан...

1. Да му показва колко много го желае

Ако мъжът в началото на връзката започне да се колебае, той има вероятност да се отдръпне. Това го прави по-скоро от страх от обвързване. Затова, ако сте жена и държите този мъж да бъде ваш, опитайте се да го накарате да се отпусне, покажете, че се интересувате от него и от това, което прави, дайте му опора и подкрепа, на която да разчита. Всичко това ще го върне във връзката и ще го накара да е до вас за дълго време. А вие бъдете много щастлива жена.

2. Да уважава решенията му

За да може мъжът да се чувства добре в компанията на жената до себе си, тя трябва да уважава неговите желания, решения и навици. От това ще повдигне самочувствието му, а това е важно за него, защото мъжкото му его се чувства оценено. Затова е добре тя да намери време да му подчертае някое негово положително качество и да му го каже по подходящ начин. След това той ще я следва вярно и ще иска да бъдат заедно.

3. Да намери местенце, където да се чувства безопасно

Какви мъже те привличат според зодията ти?

Какво, смятате че нямате свой тип, когато става въпрос за мъжете? Звездите обаче не мислят така!  Вероятно няма нищо общо наглед ...

За да може сърцето на мъжа да принадлежи на жената, тя е добре да му създаде чувство на сигурност и безопасност. Убежището, в което той ще чувства любов, топлина и нежни чувства. Където ще се чувства на седмото небе. Ако успее тя успее да му намери такова място, той ще даде всичко, за да бъдат заедно дълго време.

4. Да го предизвика

Когато жената е смела и решителна, тя е способна да отправя предизвикателства, които се харесват на мъжката половина. По този начин се засилва интересът на мъжа към нея. Мъжете обичат да бъдат преследвани, затова ако жената е по-напориста, те няма да имат нищо против да бъдат "хванати" от нея.

5. Да му показва женската си енергия

Жената трябва да излъчва силна женска енергия, с която да превземе сърцето на мъжа. Не е добре, когато жената излъчва мъжка енергия, защото може да уплаши мъжът. Мъжете предпочитат нежни и фини жени, които притежават женственост и нежност. Той бяга от грубите и нахални жени, защото им действат потискащо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com