5 признака на жена без вкус, които правят впечатление на мъжете

3940
5 признака на жена без вкус, които правят впечатление на мъжете
Снимка: 7000920 / Pixabay

Нека видим какви грешки правят дамите, когато се приготвят за среща или просто в грижата за външния вид. Какво е първото впечатление на мъжете, разберете в следващите редове:

Страх от експерименти

Когато вие избягвате новостите и експериментите, това си личи и от външния ви вид. Мъжете определено веднага забелязват това и само смяната на облеклото ви няма да е достатъчна. Започнете от малките промени вътре в себе си и душата си, а това със сигурност ще рефлектира на външността ви. Излъчването на една жена е много важно, постарайте се да показвате увереността си.

Лъжи, които често се изричат на първа среща

Ех, ако можехме да четем мислите на други хора... Разбира се, бихме могли да избегнем няколко грешки в живота или поне да разберем по-б...

Основното е вниманието на мъжете

Доста от жените се обличат, за да привлекат мъжките погледи, но не бива да се прави с цената на всичко. Не се обличайте твърде провокативно, защото това не само, че няма да ги впечатли, ами би направило лошо впечатление. Мъжете обичат стилни визии, които подчертават женствеността, а не показват пошлост. Подбирайте дрехи, които отиват и подчертават фигурата ви, а и ви подхождат цветово.

Постоянно преследване на модата

Ако постоянно се стараете да следвате новостите и модните тенденции в стремежа си винаги да изглеждате добре и модерни, то в един момент ще загубите собствения си стил и няма да изразявате личността си. Вие избирате дрехите си въз основа на общоприетите стандарти, а не заради това, че на вас ви харесват. Дори и да не ви допада напълно, вие пак купувате и носите „най-модерния“ артикул. Опитайте се да се оттървете от тази мания, защото не прави добро впечатление на мъжете.

След срещата за климатичните промени: Кметът на Лос Анджелис е с COVID-19, премиерът Янев също беше там

Конференцията за климата COP26 регистрира първия официален случай на коронавирус, след като кметът на Лос Анджелис е дал положителна пр...

Стилни и скъпи са синоними

Отново, подобно на горната точка, се стремите да купувате само скъпи неща, защото според вас само те са стилни и качествени. Това не е съвсем така, защото маркетингът при тях оскъпява доста продукта, а не самата изработка. Манията към маркови и скъпи стоки може би отблъсква мъжете, вместо, както си мислите, да ги привлича. Защо да не изберете някоя също качествена, но по-евтина дреха, която също ви стои добре? Не надхвърляйте средствата си, за да се чувствате желани.

Загриженост относно общественото мнение

Притеснявате се да покажете истинския си стил, подбирате внимателно дрехите, аксесоарите и прическата си, за да се харесате на околните? Поставяте чуждото мнение пред вашето собствено и се обличате спрямо техните критерии? Спрете незабавно. Това освен че вреди на психиката ви, показва, че нямате достатъчно самоувереност и самочувствие. Изразете смелостта си и ще забележите колко по-привлекателни ще сте за противоположния пол. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Безпроблемно отслабване: как изгаряме калории, без да знаем

Българска или гръцка - коя азбука има повече букви?

Знаете ли как можем да снимаме светкавици?

Тези два вида риба са опасни за консумация - откажете се от тях

"Къде да гледаме мача довечера"? 4 места в София, идеални за европейското

Шампоанът няма да ви спаси: 5 причини косата ви да се замърсява бързо

Това са женски козметични процедури, които вече не са на мода

„Не се страхувайте, това е протеин“: Какво ще стане, ако изядете плод с червей?

Стръкче от тази билка премахва неприятната миризма в гардероба

Какви правила се спазват при сушене на манатарки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com