5 признака, по които да разбереш, че той вече не те обича

121301
5 признака, по които да разбереш, че той вече не те обича

Ако изведнъж започне да ти се струва, че половинката ти вече не те обича, най-напред имаш нужда от чаша вино или друго питие, след това поговори с приятелка и накрая изгледай отново „Отнeсени от вихъра“. Всичко това ти е нужно, за да се запасиш със сили, защото е възможно той наистина да те е разлюбил.

1. Вече не те разсмива

По-рано с него ти е било толкова забавно, а напоследък не е така. Това е един от най-главните сигнали. Всъщност, той никога не се е опитвал да те разсмее умишлено, нещата просто са се случвали. А и това е най-бързия и лесен начин да направиш една жена щастлива. Това е елемент от ухажването, присъщ не само на хората, но и на животните. Ако успее да те разсмее, значи той е подходящ, за да се обвържеш с него. Ако не е, то значи той не ти е необходим.

10 причини да се омъжите преди 30 години

Живеем в епоха, много по-различна от тази на нашите родители, баби и дядовци. От години всички ние сме приели следния модел за развитие...

2. Дразнят го твоите докосвания

Ако един мъж се кани да сложи край на връзката си, той ще те докосва и целува така, сякаш няма никакъв проблем. Особено пред хора. Но тялото му ще изпрати безброй очевинди сигнали, които ти няма ка да пропусне, ако се вгледаш поне малко в правилната посока. Когато вървите по улицата, той върви една крачка пред теб. Ако се опиташ да го хванеш за ръка, той веднага я пуска и те прегръща през рамо. Вие седите един до друг на дивана, ти прехвърляш крака в скута му, а той бързо си намира повод да стане и да отиде до тоалетната. Това не означава нищо, докато не стане системно. Ако е така, уви, той вече не те обича.

3. А лошите ти навици, вече не го дразнят

Ако един мъж вече не те обича, той вече е взел решение да се раздели с теб. Факта, че той още не го е осъзнал, не променя нищо – за него ти вече си непозната. Това означава, че той вече е равнодушен към безумния ти навик да бъркаш с пръсти в буркана с течен шоколад, да зарязваш сутиена си на дивана или да си развъждаш в тенджерата с макаронинова форма на живот. Той е незаинтересован. Просто знае, че това вече не е негов проблем. Ясно му е че скоро ще се оттърве от тези дразнители, така че не си заслужава да хаби усилията и нервите си заради тях.

4. Той си позволява да те унижава публично

4-те зодии, които ще намерят любовта тази есен

Няма по-хубаво нещо от любовта, първите трепети и надеждите, които един нов човек може да внесе в живота ни. За всички, които нетърпели...

Представи си, че с цел да изпъкне или просто така, той започне да си прави груби шеги, които са унизителни за теб. Например, да извърта очи с досада, когато ти се опитваш да се шегуваш. А ако посегнеш към парче торта, той те потупва по коремчето и казва „Това май не ти е необходимо?“. В този момент ти искаш земята да се отвори и да потънеш в нея. Но за жалост не става така. А даже и да си тръгнеш, за да осъзнае грешката си, също няма да проработи. За жалост, твоите чувства вече не го вълнуват.

5. Спира да се интересува от твоето удоволствие

Секса е особена тема. Понякога той може да не желае секс и това да не е, защото не желае теб. Може да е в депресия или да е болен. Или просто да няма желание – това също е причина. Но ако стане регулярно или прониква в теб без абсолютно никаква заинтересованост, получаваш ли и ти удоволствие от случващото се и достигнала ли си до оргазъм това е знак. И то знак за тоталния крах на връзката ви. Тук вече нищо не може да се направи.

 

източник: TrafficNews.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com