5 реални причини за женската изневяра

10777
5 реални причини за женската изневяра
Снимка: Istock/Guliver

В самото начало на една връзка много жени са сигурни, че никога няма да изневерят на любимия си. Въпреки това, има различни ситуации в живота и щастливите връзки могат да се променят драстично. Какво всъщност може да накара една жена да изневери?

1. Труден преходен период

Всички жени са склонни да се тревожат и да се ровят в себе си, когато се случат важни събития в живота. Това може да бъде дипломиране, смяна на работата, загуба на любим човек или дори сватба. Всеки преход към нов етап от живота, дори и положителен, носи преживявания, объркване и кара жената да се замисли за мястото си в живота.

В такива трудни моменти може да искате да намерите нов човек, който да ви помогне да избягате от натрапчивите преживявания.

Психолог разкри как се разпознава изневярата и разбуни духовете в мрежата

Американски психолог разказа за един от основните признаци на изневяра в една връзка и предизвика полемика в мрежата, съобщава Daily Mi...

2. Тя не е оценена

Ако една жена работи усилено или прекарва много време в грижи за мъжа, ако е организирала грандиозно тържество за всичките му роднини и приятели, ако му е помогнала по някакъв начин, организира ремонт или е получила повишение на работа, тогава мъжът трябва определено да обърне внимание и оцени достойнствата на любимата си ... Ако това не се случи, жената чувства, че не е оценена, възникват разочарование, недоволство, тревожност и униние.

Всичко това в крайна сметка може да я принуди да потърси подкрепа в прегръдките на по-внимателен партньор.

3. Усещане, че връзката приключва

Понякога жените имат ужасно усещане, че връзката е на път да приключи. Неразбиране, кавги, липса на внимание към любимия й или други фактори влошават преживяването. След като е решила да прелюбодейства в такава ситуация, една жена може да го възприеме като изпитателна стъпка в друг живот без тази връзка. Това се случва особено често, ако тя самата е инициатор на предстоящата раздяла.

Ако видите, че жена ви прави ТЕЗИ неща, вероятно си има друг

Ако започвате да усещате промяна в поведението на съпругата ви и отдръпване от нейна страна, нормално е да започнете да се съмнявате в ...

4. Никаква радост

Много двойки в началото на една връзка се забавляват заедно, радват се на общи занимания, шегуват се и се смеят. Ако след известно време семейният живот се превърне в непрекъснат живот и стрес без ни най-малко отпускане и радостни моменти, жената се чувства нещастна.

В този случай предателството е особено вероятно, ако през такъв период тя срещне колега или познат, който ще й даде онази радост и забавление, приятни емоции, които толкова ѝ липсват в ежедневието.

5. Скука в леглото

Жените трябва да се чувстват желани. И те също се нуждаят от разнообразие и съживяване на техния интимен живот. Монотонността и липсата на нови емоции  води до усещане за празнота. Това може да я подтикне да търси по-спокоен и изобретателен партньор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Яде ли се кората на райската ябълка?
Яде ли се кората на райската ябълка?

Мнозина вече свикнаха в студения сезон с ярко оранжевите плодове на райската ябълка, които са не само вкусни, но и полезни. Д-р Лидия Квашнина...