5 сигурни знака, че един мъж мисли за вас след раздялата

4125
5 сигурни знака, че един мъж мисли за вас след раздялата
Снимка: iStock

Повишената емоционалност на представителите на прекрасната половина на човечеството води до факта, че те преживяват сериозни промени в живота по-ярко и силно. Например, раздялата с любимия за момичето може да завърши със силна истерия и дори продължителна депресия, а при мъжете рядко се забелязва бурно преживяване на края на връзката.

Това обаче не означава, че мъжете не изпитват емоции след раздялата с любимата. Напротив, те могат да бъдат също толкова тъжни.

По какви признаци можете да разпознаете, че бившият ви е много отегчен?

Ново хоби, необичайни интереси

Когато раздялата с момичето остава незабелязана, мъжът ще се държи точно както когато я е срещнал. Ако след раздяла младият мъж започне отчаяни опити да разнообрази живота си, това означава, че той е много тъжен и депресиран. Това може да се види от появата на нови необичайни хобита. Например, ако тих и спокоен мъж след края на връзката внезапно започне да се занимава с екстремни спортове, това ясно показва неговото отчаяние от загубата на любимата. По този начин той се опитва да се отвлече от тъжните мисли или да привлече вниманието на изгубено момиче.

5 начина да се почувстваме вълшебно след раздяла

Самоизолация

Възможно е и обратното развитие на събитията. Човек, който е разстроен след раздялата с момиче, скъпо на сърцето му, може, напротив, напълно да се затвори в себе си и да избегне комуникацията с другите. Такова тежко преддепресивно състояние може да доведе до сериозно заболяване. Ако младият мъж е изчезнал от социалните мрежи, напълно е спрял да общува с общи приятели и е изчезнал от всички радари, това означава, че той е много тъжен и е в трудно емоционално състояние.

Мониторинг на социални медии

Сигурен знак, че мъжът не е готов да ви остави напълно и да продължи със собствения си живот, е активното наблюдение на социалните мрежи. Ако бившият ви непрекъснато разглежда снимките ви, харесва ви, ентусиазирани или неутрални коментари и реакции, това означава, че той все още мисли за вас и може дори да разчита да се съберете отново в бъдеще.

Ценни съвети как да продължите напред след раздяла с приятел

Активно се среща с други жени

Хиперактивното запознанство с други представители на нежния пол също показва нестабилното състояние на младия мъж. Ако е започнал да се регистрира във всякакви сайтове за запознанства, сигнализира за ергенския си статус в социалните мрежи и т.н., най-вероятно по този начин мъжът се опитва да заглуши душевната болка от раздялата. Загубата ви вероятно е създала зейнала дупка в живота му, която той се опитва да затвори с всички необходими средства.

Самоунищожение

Друг сигурен знак, че мъжът преживява раздялата трудно, е самоунищожението. Ако младият мъж е пристрастен към алкохола, пуши или започва да употребява опасни вещества, вероятно за да се справи с болката от раздялата с жената, която обича, той се нуждае от квалифицирана помощ. Дори и в този случай не трябва да контактувате пряко с бившия, но няма да е лоша идея да привлечете вниманието на приятелите му към опасно състояние, което може да погуби човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 12 май /валутен калкулатор/

5 характеристики на външния вид, които правят жената аристократка

6 неща, които носят само жените с високо самочувствие

Коя река е най-големият приток на Дунав?

Кои са най-добрите комплименти за мъж?

Какво се случва с тялото ни, когато прегърнем дърво?

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com