5-те дамски зодии, които често изпадат в истерични състояния

10724
5-те дамски зодии, които често изпадат в истерични състояния
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията може да каже и издаде много черти от нашия характер, включително и това до каква степен обикновено достига прагът ни на търпение. Знаем, че нежният пол е по-импулсивен и нетърпелив и много дами изпускат нервите си несъзнателно. Истерията обаче никак не е за подценяване, а от медицинска гледна точка може да бъде и сериозен проблем. Ето от кои 5 зодиакални знака трябва да се пазим, тъй като често изпадат в подобни истерични състояния:

Овен

Овенът може би е най-импулсивният знак и по пътя на логиката, дамите от тази зодия никак не умеят да задържат нервите и емоциите си. По-интересното при тях е, че те обикновено се контролират при сериозни и проблемни ситуации, докато в монотонното ежедневие не могат да бъдат спокойни.

Най-истеричните съпруги сред зодиакалните знаци

Специалистите по биоенергия идентифицират 7 неща, от които трябва да се откажете, за да бъдете по-щастливи. Истериите определено не вод...

Телец

Представителките на този знак не изпадат много често в истерия, но пък го правят изключително умело, когато се почувстват недооценени и пренебрегнати. Телците отлично знаят как да манипулират най-вече половинките си чрез много сълзи и тъжни очи или пък с неспирното им мрънкане. Това обаче е и основният фактор, поради който дамите често остават сами.

Стрелец

Огнените Стрелци имат нарцистични склонности по природа и когато нещата не се случват спрямо техните желания – те изпадат в истерия. И това се случва много рязко и неочаквано – в един момент ще се смеете и ще сте щастливи, а в следващия тя ще започне да крещи, ще избухне в сълзи и ще ви обвинява, че не й обръщате достатъчно внимание и не я обичате. 

Учени: Жените трябва да крещят и истеричничат, здравословно е

Американски учени извършиха уникално изследване за психиката на жената. Ако тя сдържа емоциите си, това носи повече вреда от полза. Пс...

Лъв

Представителките на този зодиакален знак се славят със своята емоционална нестабилност. Те може дори да страдат от биполярно разстройство – в един момент ще се шегуват с вас, а в следващия вече може да са започнали да ви нанасят обида след обида. Те стават неразпознаваеми, когато изпаднат в истерия. За щастие обаче това състояние не се задържа дълго, макар че последиците от него може да са опустошителни. В повечето случаи те молят за прошка и се извиняват за неадекватното си поведение.

Риби

Нежните представителки на зодия Риби изпадат най-често в истерия отново заради любовни отношения. Те веднага усещат, че връзката им се разклаща и половинката им се променя и започват да изпадат в параноя. Скоро след това параноята им се разраства в язвителна истерия, която е и честа причина за техните раздели с любимия. Рибите по принцип са спокойни личности, но стигне ли се до подобно състояние – значи чашата е преляла.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com