5-те зодии с нова връзка през ОКТОМВРИ

11513
5-те зодии с нова връзка през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

ОВЕН

Ще имате желание да насочите фокуса си към любовния си живот. Вашата активна, напориста природа е склонна да се справя добре през сезона на кардиналните знаци, но тъй като Везните са вашият точно противоположен знак, това не е задължително да се чувствате като позната територия. Това е моментът, в който трябва да запомните, че вашите взаимоотношения трябва да са свързани с работа в екип, а не само с това, че сте решили всичко. 

С тези ЗОДИИ може да споделите абсолютно всичко

БЛИЗНАЦИ

Вашата игрива, безгрижна природа е много добра през това време на годината, тъй като енергията на въздушните знаци от сезона се чувства подобна на вашата. Този сезон за вас е свързан с не толкова сериозни романтични взаимодействия с другите, докато слънцето пътува през петия ви дом на секс и интимност. Това е чудесно време да проучите възможностите си и да се забавлявате, което обичате да правите такова, каквото е.

Тези две зодии са най-строгите родители!

ДЕВА Девите и Рибите са две страни на една и съща монета. И двата знака са подтикнати да помогнат, но докато Рибите са готови да следв...

ВЕЗНИ

Като Везни сте склонни наистина да процъфтявате през сезона си, но това честно казано не е изненада. Вашата природа, ориентирана към партньорство, е винаги най-висока през есента и ще започнете да забелязвате, че други хора може да ви имат на ум малко повече от обикновено. Вашата социална, симпатична природа привлича вниманието от всички страни, така че не забравяйте да използвате цялото това новооткрито внимание във ваша полза. Въпреки колко вероятно ще бъдете заети, сега е подходящ момент да проучите какво означава любовта към себе си за вас. 

ЛЪВ

Балансът вече е очевиден - вие сте работили усилено, за да създадете добро и топло домакинство и се придържате към стандарта да говорите истината и да бъдете честни с партньора си.

Знаете какво работи и какво не и сте направили необходимото, за да запазите спокойствието във всичките си любовни дела.

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 27-01 СЕПТЕМВРИ/ОКТОМВРИ

ЛЪВ С изминалото лято и усещането на есента във въздуха и вие искате промяна. Искате да увеличите аванса в любовния си живот и ще откр...

Може би сте почувствали нотка на посредственост в партньорството ви и това е нещо, което не искате. Рутината има тенденция да прави това с двойките и въпреки това, в зависимост от това как възприемате това, тя може да се разглежда като положителна или отрицателна.

Те няма да се спрат пред нищо, за да постигнат целта си

РАК

Това, което е било необходимо в търсенето на любов, е вашето собствено самочувствие. Сега можете да погледнете назад в ретроспекция и да видите, че единствената причина, поради която никога не сте били в състояние да задържите никого до себе си, е, че сте изпълнени със съмнения и това съмнение е било насочено към вас самия.

Никой не иска да има връзка с някой, който непрекъснато се съмнява в себе си; това не е сладко и обикновено завършва като проект за другия човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com