6 женски имена, чиито собственички ще намерят любовта през 2024 година на Дракона

3449
6 женски имена, чиито собственички ще намерят любовта през 2024 година на Дракона
Снимка: iStock

Драконът е страстно създание и затова 2024 обещава шеметна романтична връзка. Особено момичетата, които носят следните имена.

Името ни носи определен заряд от енергия и корелира с планетите от Слънчевата система. Проверете дали сте в списъка на тези, които имат по-висока вибрация, свързана с любовната карма през 2024 г.

1. Женско име Екатерина, Катя

За дамите с име Екатерина 2024 г. ще бъде време на любов, която ще засенчи дори чувството на глад по силата си. Зимата е най-доброто време да изповядаш страстта си. В годината на Дракона Катя най-после ще се чувства уверена в избора си на партньор. Годината ще донесе прекрасни срещи и незабравими дати в живота на Катрин.

Кои имена означават късмет

2. Мария

Самото име означава „любима“ и така ще се чувства Мария през новата 2024 година. Ще срещне човека, който ще я направи най-щастлива. Новият роман на Мария ще бъде пълен с нежност и уважение и тя ще почувства, че наистина е открила тази много „свята“ любов.

3. Името Александра

Съюзът на Слънцето и Юпитер е отговорен за късмета на Александра. За момичетата с това име най-щастливото време през 2024 г. ще бъде от края на лятото до края на есента - тогава Александра ще се влюби напълно и безвъзвратно. Връзката ще започне да се развива бързо, така че предложението за брак няма да отнеме много време.

Хората с тези 10 имена живеят дълго и щастливо

4. Елизабет

Решителната и целенасочена Елизабет отвън изглежда като човек, който изобщо не се нуждае от половинка. Тя не само ще спре препускащ кон и ще влезе в горяща колиба, но и ще построи нова къща със собствените си ръце. Всъщност, въпреки че тя се държи като мъж, това е само при липса на достоен партньор в живота наблизо. Годината на Дракона ще даде на носителката на името Елизабет истинско женско щастие. Вселената бърза да събере Елизабет с „този“, който ще стане надеждна опора за нея. Не пропускайте съдбата си в началото на пролетта, като затънете в работа!

5. Женско име Галина

През 2023 г. жените с име Галина успяха да почувстват, че всичките им последни обожатели са „грешни“. Не бързайте да се разстройвате и се опитайте да сте отворени за нови неща отсега нататък. През цялата 2024 г. връзката ви ще бъде под наблюдение на Вселената - до края на годината Марс ще донесе много интересни мъже в живота на Галина, от които една жена определено ще може да избере „единствения“! Но очаквайте най-яркото романтично събитие до средата на есента.

6. Име Светлана

Носителката на името Светлана ще получи предложение за брак през 2024 г., но това няма да е същият човек, с когото има връзка в момента. През лятото тя може да има вихрен ваканционен роман, който бързо ще прерасне в семейство. Освен това годината на Дракона е щедра на плодове - Света може да стане майка през 2024 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Разпети петък е! Кажете тази молитва днес

Стихотворение за 3 май 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 3 май 2024

Таро хороскоп за 3 май 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com