6-те най-добри въпроса за първа среща, които поддържат разговора жив

1290
6-те най-добри въпроса за първа среща, които поддържат разговора жив
Снимка: iStock

Въпреки че не трябва да задавате всички тези въпроси наведнъж, защото това е среща, а не интервю, ето шест въпроса за първата ви среща, които ще ви помогнат да опознаете по-добре вашия кавалер и - да се надяваме - да създадете връзка.

1. „Как би описал семейството и приятелите си?“

Идеалният цвят за първа среща за жена е червеният

Британско изследване установи, че цветът, който омайва мъжете на първа среща е червеният, а дамите непременно трябва да избягват жълтот...

В случай че приятелите му са общителни, той вероятно също е или ако е близък с брат си и сестра си, най-вероятно вижда семейството като главен приоритет. Начинът, по който вашият партньор говори за любимите си хора, е чудесна индикация за типа човек, когото искате да обичате в бъдеще.

2. „Каква е вашата мечтана ваканция?“

Макар че може да базирате качеството на пътуването на гледката към силуета на града от вашата 5-звездна хотелска стая (очевидно не заслужавате нищо по-малко), вашият партньор може да живее заради пукането на лагерния огън в средата на гората. Като идентифицирате най-доброто приключение на вашия партньор, вие ще имате по-добра представа за това какво желание има той за изследване на света и колко съвместими са вижданията му с вашите.

3. „Харесваш ли работата си?“

Да не се бърка с класическото „какво правиш за работата си?“, този подход ви предлага възможността да научите как се чувства вашият партньор с това, което прави в продължение на 40+ часа седмично.

Съвети за една перфектна първа среща

Имате уговорка за първа среща с жената/мъжа на мечтите си? Честито! Сега само трябва да се погрижите нещата да минат чудесно. Ако иници...

4. „Какво обичаш да четеш?“

Да попитате какво обича да чете, е друг начин да установите дали човекът ви е интересен и вие двамата сте съвместими. Може би чете всяка статия въз основа на зодиакалния си знак или може би се интересува от научнофантастични романи. Може би предпочита нехудожествени книги за самопомощ или е огромен Хари Потърманиак като вас. Като чуете какво чете (или не чете), ще имате по-голям обхват на неговите интереси, хобита и ценности и как всички те се сравняват с вашите собствени.

5. „От какво се нуждаеш най-много във взаимоотношенията?“

Познаването на неговия стил на взаимоотношения и нужди е от решаващо значение, за да научите повече за вашата съвместимост, така че докосването до това какви са връзките з него ще ви даде повече от репетираната история за раздяла в миналото или отговора „някой, който е забавен, приятен, умен“, който вие обикновено получавате, когато питате какво търсят другите.

6. „Какво те прави щастлив?“

Грешките, които не бива да допускаме на първа среща

Първата среща определено е много вълнуващо преживяване. В желанието си да се харесаме, в съотношение с притеснението, което разбира се ...

Вътрешен съвет: Отговорите на тези въпроси очевидно са от решаващо значение, но неговата реакция и ентусиазъм, докато обсъжда взаимоотношенията, интереси и живот, също са ключови. Можете и вероятно ще бъдете различни във всяка връзка, в която влизате. Вероятно ще имате различни интереси, като различни видове музика, или ще спорите кой тип храна да поръчате за петък вечер. Единствената прилика, която е най-важна обаче, е виждането за живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Как е истинското име на Джордж Оруел

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com