6 знака, че връзката ви няма бъдеще!

8015
6 знака, че връзката ви няма бъдеще!
Снимка: iStock/Guliver

Във всяка връзка има трудни моменти, кавги, недоразумения – това не може да се избегне. Въпреки това, някои поведения може да са началото на края. Представяме ви 6 знака, че връзката ви няма бъдеще!

1. Липса на контакт

В началото на запознанството си му изпращахте съобщения всеки ден, изпращахте имейли от работа или си чатехте постоянно с него. Сега вече не намирате време за това. Не искате да разберете на всеки десет минути какво прави, сещате се значително по рядко за него, обръщайки много повече внимание на други странични неща. Ако всичко това важи за вас или вашата половинка, това е началото на края на вашите отношения.

Четири невербални улики, че връзката ви е към края си

През повечето време можете да разберете кога връзката, в която сте, ще приключи съвсем скоро... Независимо дали нещо е причинило раздя...

2. Не говорите за бъдещето

Навремето правехте планове за бъдещето, заедно измисляхте места за вашия мечтан дом и може би дори имена за деца. С времето обаче тези разговори са приключили, и дори отбягвате темата за съвместното бъдеще. В тази ситуация повечето хора смятат, че това се случва поради многото ангажименти и натовареното ежедневие, но истината е друга... това е просто оправдание!

3. Вие не се опитвате

Спомняте ли си, че в началото на връзката ви преди всяка среща се гримирахте внимателно, приготвяхте вкусна вечеря, запалвахте свещи, за да създадете романтично настроение? Говорихте до късно за интересите си, слушахте внимателно разказите му, ходехте заедно на разходки и прекарвахте всеки уикенд по интересен начин. Днес, преди срещата си, обличате каквото ви падне и най-много обичате да гледате филм, за да не се налага да си говорите? Краят е близо.

4. Имате тайни

ВИНАГИ обръщайте внимание на тези сигнали преди връзка

Когато почувствате, че сте готови да направите следващата стъпка на с партньора си, осъзнаването на това колко сте съвместими е от реша...

Доверието е в основата на всяка връзка. Ако имате тайни помежду си и не искате те да излязат наяве, държите се прикрито един със друг и си споделяте много по-малко неща от преди (повечето от които несъществени), значи не сте напълно откровени в отношенията си и връзката ви може да се основава на лъжи. В момента, в който на някой от вас му писне тази ситуация и театърът между вас приключи, истината ще лъсне и тогава раздялата е сигурна.

5. Избягвате секса

Колкото и някои хора да се мъчат да обесняват, че секса не е чак толкова важен, всъщност той е най-важен! Дали го има, колко често, как протича и така нататък. Когато има проблеми в една връзка, липсата на секс е първото нещо, което сигнализира за това. Тази липса спомага за отчуждаването и евентуалното търсене на нов сексуален партньор, което пък на свой ред подсказва, че връзката ви е близо до своя край.

6. Бързо губите търпението си

Някога малките му недостатъци дори ви караха да се смеете, сега разпръснатите чорапи могат да отприщят буря. Раздразнявате се от всичко, дори и без причина. Това е сигурен симптом, че се чувствате зле в настоящата си връзка. Той е усетил, че вече не е идеален във вашите очи и че краят може скоро да настъпи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com