6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ

32484
6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ
Снимка: iStock/Guliver

Всички сме потънали в лятото през август дали на работното място, или на почивка, всички сме август и отвън, и отвътре. Сезонът на морето и коктейлите ни носи щастие, късмет и чувство за свобода. За някои знаци обаче той ще е още по-ярък и още по-силен. Вижте кои са те.

ТЕЛЕЦ

Телци, вие избухвате по всички фронтове този август. На работа сте фурии и всички ви гледат с възхищение, а заслужената почивка, която си взимате е истински купон. Изключително магнетични сте и привличате нови хора и ситуации към себе си, които довеждат до още повече емоции и приключения. Пробвайте късмета си във всичко, защото ще ви се отплаща!

Тези стайни растения ще ви донесат щастие и късмет

СКОРПИОН

Ето това са най-щастливите зодии

Винаги усмихнати и щастливи. Те се отличават с весел нрав и оптимистичен подход към живота. Имате впечатление, че нямат никакви проблем...

Любовта е във въздуха, определено, но по-интересното е, че този август ще цъфтите в професионален план. Оферти за нови бизнес начинания ви се усмихват и ве търсят от всеки ъгъл, оставяйки ви с много възможности пред вас. Единствената трудност, с която се сблъсквате е, че трябва да изберете едно от всички предложения, а те ще бъдат до едно изкусителни!

РАК

Тази седмица космосът ви насърчава да се освободите от страховете си и да прегърнете непознатото. Възможно е да възникнат спонтанни възможности и от вас зависи да се възползвате от тях. Може дори да почувствате жилото на приключението, подтиквайки ви да се отделите от всичко, което знаете, и да изковете нови преживявания. Вие сте гладни за живот и жадни за изживявания извън този свят и засищането на тези желания ще допринесе много за вашето лично израстване. Животът е твърде кратък, за да стоите отстрани и да гледате как всички останали правят нещо смело, раци.

Зодиите, които нямат късмет

ЛЪВ

Кои зодии са щастливи когато са във връзка?

Някои хора просто се чувстват по-добре когато са обвързани. Нека видим кои зодии се чувстват истински щастливи когато са в романтична в...

Този август излъчвате положително сексуална енергия, лъвове. Сериозно, планетите са подредени така, че ви карат да отделяте магнетизъм и страст. Може да откриете, че хората са по-привлечени от вас от обикновено, което кара нещата да подправят любовния ви живот. Може дори да се чувствате по-уверени и сигурни в себе си, подтиквайки ви да направите нещо грандиозно. Толкова енергия и красота се трупат във вас и светът чака със затаен дъх, за да види какво сте решили да направите с него.

РИБИ

Вълнението е истинско, риби! Този месец ви заобикаля толкова много креативна, игрива, артистична и свободолюбива енергия. Всичко, което искате да направите, е да се забавлявате и да събудите детето в себе си. В края на краищата лятото е тук, а за децата училището приключва. Енергията този месец е също толкова романтична и може да усещате пеперуди в стомаха си, докато хората изразяват чувствата си към вас. Това е идеалното време да отидете на среща с вашата любов и да направите нещо незабравимо заедно или да се запознаете с някой, който да се превърне в нещо голямо в живота ви.

ВОДОЛЕЙ

Заслужихте почивката си водолеи - отпуснете се на гребена на вълната. Буквално. Направете всички планирани разходки и екскурзии с половинката и приятелите си, защото те ще бъдат незабравими. Ще помните това лято дълго. Не само защото ще бъде изключително вдъхновяващо, но и защото тежката работа, която сте свършили, ще ви се отблагодари и ще ви кара да се чувствате горди от себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com