7 причини защо жената Козирог е най-добра във всичко

8855
7 причини защо жената Козирог е най-добра във всичко
Снимка: Pexels

Жената Козирог е уравновесена, силна и се занимава с работата си. Козирогът традиционно се разглежда като женска зодиакална енергия и тъй като се управлява от Сатурн.

Независимо от другите идентичности на жената, в социалната среда те често са принудени да сдържат. Ако една жена е твърде шумна, твърде категорична или твърде плашеща, тя рискува да бъде възприета като проблем. Поради тази причина, може да отнеме повече време, за да се издигнете в обществото. Сатурн е една от по-бавно движещите се планети, което улеснява Козирога да разбере тежкото положение на необходимостта да преодолее маргинализацията. С грация и устойчивост, жените Козирог не се отдръпват от това, към което са се насочили. Дори и да им отнеме години, за да постигнат целите си, те са отдадени на плановете си.

Жените Козирог всъщност са много забавни и могат да бъдат едни от най-добрите хора за купон. Ако търсите динамичен партньор, който е в състояние да ви помогне да се ориентирате в социалните ситуации със стил и грация, тогава това е жената за вас.

Сексът с жена Козирог е бавно развиващо се преживяване. Тя и жените Телец се състезават за короната на чувствеността. Разликата е, че жените Телец са типовете, които са естествено чувствени и естествено завладяващи по всяко време, докато жената Козирог е малко вероятно да покаже тази страна на себе си, докато не е романтично обвързана. Ще трябва да спечелите доверието ѝ, да я съблазните, да я дразните и да ѝ дадете причина да се разкрие пред вас.

След като се установи интимност, вашата жена Козирог ще се превърне в съблазнителка. Тя няма да се поколебае да носи дизайнерско облекло и луксозно бельо, за да ви съблазни. Когато изградите доверие, сексът с нея може да се случи почти навсякъде, няколко пъти на ден.

Козирогът има репутацията на възрастен представител на зодиака и е вярно, че те са склонни да се представят по много зрял начин. Много Козирози разбират силата, която идва от това да изглеждат плашещи. Те обичат да ги приемат сериозно, затова са склонни да се вземат насериозно.

От друга страна, Козирогът е много грижовен и състрадателен знак, дори ако понякога се борят да оставят тази страна да се покаже. Семейството и приятелите са много важни компоненти от живота им и ако някога срещнете близките на Козирог, опитайте се да ги впечатлите. Тъй като Козирозите са много близки до своите семейства и близки, те отдават голямо значение на това как се чувства близкият им кръг. Извън приятелите и семейството, Козирозите са много независими и се научават как да се грижат за себе си от ранна възраст.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com