7 сигурни признака, че сте срещнали много богат мъж

3350
7 сигурни признака, че сте срещнали много богат мъж
Снимка: iStock

Вероятно няма жена, която да не иска да се омъжи за богат мъж. И това не е непременно комерсиализъм, както смятат някои представители на силния пол. Психолозите уверяват, че търсенето на богат партньор от момичетата е генетично заложено. Обуславя се от необходимостта да се намери такъв избраник, който да изхрани нея и цялото потомство. Ето признаците, по които лесно можете да разпознаете богат човек.

1. Той не се хвали с парите си

Истински богатият човек не трябва да доказва нищо на никого, защото вече е постигнал всичко в живота. Неговите пари, успех и стабилна позиция не са нищо повече от дело на собствените му ръце и няма смисъл да се хвали с богатство.

2. Богатият човек стриктно оценява качеството на услугите

Богатият човек никога няма да се оплаче от високата цена на каквото и да било, но в същото време винаги ще намери грешка в качеството на работата.

Богати ли сте? Ново проучване определя какво означава да си богат

3. Успешният човек не виси в социалните мрежи

Много хора публикуват селфита в социалните мрежи пред двуетажни вили, на бял плаж и каращи спортни коли под наем. Вместо това в реалния живот те имат ипотека, домашно приготвени вечери с продукти от най-близкия супермаркет и микроавтомобил на кредит. Няма смисъл богат човек да доказва статуса си в интернет пред бившите си съученици, приятели, колеги и страсти. Той не афишира професионални и приятелски контакти, за да не дава на конкуренти и недоброжелатели ключовете за влияние.

4. За него времето е най-ценният му ресурс

Успешните и богати мъже харчат пари за всичко, което може да спести време. За тях това е по-скъпо от парите, а самите те получават повече на час от която и да е услуга за почистване, ресторант или доставка.

5. Помага на жена финансово, без да се фокусира върху това

Богатият мъж, като мил магьосник, предоставя на жена финансова помощ, без да се фокусира върху нея. Например, той й помага да направи скъпа покупка или да изплати дълг, докато самата дама научава за всичко след факта, а не предварително.

Кога човек е неприлично богат

6. Рядко носи марки с крещящи лога

Хората, които искат да изглеждат много богати, ще имат много дизайнерски етикети на дрехите и аксесоарите си и ще купуват всичко с последните си пари. Но ето какво е интересно: почти всички наистина богати хора носят невзрачни, прости, но висококачествени неща без „крещящи“ лога на известни марки.

7. Добри зъби, кожа и качествени обувки

Това богатият човек не може да откаже и служи като знак за истинското му богатство - висококачествени обувки. Както и маркови ръчни часовници и други на пръв поглед „незначителни“ детайли. Ярък пример за богат човек несъмнено е приятната миризма на скъп одеколон и пълен ред със зъбите му. Да, те имат перфектна кожа на лицето и снежнобяла усмивка. В крайна сметка богатите хора могат да си позволят да се обърнат към лекари и специалисти за всякакви въпроси, свързани с външния им вид. Но зъболекарите все пак са удоволствие за богатите

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com