8 филма с грешки, които не сте забелязали

603843
8 филма с грешки, които не сте забелязали

Създаването на филм е свързано с много часове упорит труд, положен от много хора. Не само, че струва милиони долари, но тези два часа изработени кадри, които гледаме, обикновено отнемат повече от 1000 часа работа, за да се създаде и много повече, за да се обработи и редактира. Дори и за най-обикновената сцена има актьори, гримьори, сценографи, режисьори, които се стараят тя да изглежда възможно най-реалистично.

Работата на редакторите е да се уверят, че сцената и съдържанието са застени гладко и без никакви пропуски, за да се предотврати вероятността от допуснати грешки, които да попречат на успеха на филма.

На следващите редове ще видите заглавията на осем филма, подбрани от Radioone, в които са допуснати грешки. И ако първия път, когато сте гледали филмите, не сте ги забелязали, то сега със сигурност ще ви направят впечатление.

 

"Хари Потър и стаята на тайните"

Още в самото начало на филма, Хари Потър и Драко Малфой вече са станали врагове. И може да се каже, че очакванията ни бяха изпълнени, когато Драко и Хари започнаха да се дразнят един друг. Учениците са около тях и ги гледат как се борят за надмощие, а също и един от операторите. Да, той е там в левия ъгъл и вие не сте го забелязали.

"Завръщане в бъдещето: част 3"

Пътуването на Марти Макфлай в различни десетилетия оставя следи след него. Когато Док Браун се връща със семейството си в града, най-малкият му син прави жест, който не може да бъде игнориран. Може би сигнализира, че иска да отиде до тоалетната или наистина му е дошло до гуша да пътува през цялото време.

"Джурасик Парк"

Стивън Спилбърг е известен със специалните ефекти във филмите си, затова той използва истински модели на динозаври. Но това решение има няколко недостатъци. Например, когато една двойка от грабливите птици влиза в кухнята на парка, където се забелязва, че истинските модели са много по-големи от компютърните анимации. Очевидно се налага ръката на член от екипа да поддържа баланса на динозаврите.

Холивудски филм докара море до Бузлуджа (Видео)

В края на август по световните кино салони е премиерата на филма "Механикът - възкресение". Филмът е с бюджет от 40 милиона долара и ча...

"Гладиатор"

Когато в един филм има толкова много действия, публиката е длъжна да пренебрегне допуснатите грешки. Има един член от екипа, който се препъва в един от изстрелите на Максимус, когато посреща римския кон, и решава да си направи кратка почивка в средата на ожесточената битка в Колизеума. А „ужасното“ тяло се използва за защита на актьора Джерард Бътлър от стрелите и мечовете.

"Похитителите на изчезналия кивот"

Този филм е посветен в естетиката на Кайро през 1939 година. Екипът трябва да премахне около 3000 антени от покривите на сградите, за да се придържат към ретро естетиката. Докато един мъж, облечен в синя тениска и сини дънки, не започва да се разхожда на заден фон само няколко минути по-късно.

Джони Деп ще участва във филм за Доминик Строс-Кан

Джони Деп ще играе във филма за Доминик Строс-Кан, въпреки течащия му развод и обвиненията в домашно насилие, отправени от съпругата ...

"Замръзналото кралство"

Някои хора смятат, че е много лесно да се правят анимационни филми, и че там грешките са по-малко, но помислете отново! По време на най-емблематичната сцена от филма, където Елза „пропусна“ да пее, изглежда художниците са решили да пропуснат законите на физиката. Когато Елза разрошва косата си трябва да го гледате отпред назад през лявото й рамо. 

"Троя"

На всички дами им харесва да гледат Брат Пит, когато е полугол, но със сигурност са малко тези, които са забелязали бялата следа от самолет в небето преди една от най-големите битки в историята на Елада.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com