9 грешки, които дамите допускат в облеклото и им прибавят няколко годинки отгоре

5134
9 грешки, които дамите допускат в облеклото и им прибавят няколко годинки отгоре
Снимка: iStock

Всяка дама държи на външния вид и подбира умело дрехите, с които се облича. Те са важни за първото впечатление и за доброто самочувствие, което е важно за всеки човек. Понякога обаче е възможно да допуснем някакви грешки, свързани с облеклото, които да ни състарят или да не ни стоят добре. Може би някоя дреха ви е харесала наистина много и не виждате червените знаци, които казват да я върнете на щанда. Това са 9 грешки, които може да допуснете в облеклото и които ще ви дадат няколко годинки отгоре.

Бельо – обърнете внимание на бельото, което избирате да носите. То играе важна роля за вашето самочувствие. Разбира се, трябва да е удобно, но и красиво, за да се чувствате добре в кожата си и да повишите самооценката си. Важно е да откриете разликата между предизвикателна и красива и да изберете второто.

Пола – дължината на полата говори много за своята притежателката. Както може да изберете модел, който да ви подхожда, така може да се спрете и на такъв, който ви състарява. Важно е да дължината на полата да пасва на фигурата и ръста ви. Дългите поли в строги цветове обикновено състаряват. Модел с дължина до под коляното със сигурност ще ви даде няколко годинки.

Нещо старо – имате любима дреха, която сте носили преди години и по някаква причина не сте изхвърлили и решавате пак да облечете? Това е грешка. Оттогава е минало време, вие сте се променили, а какво остава за модата. Ако облечете нещо старо, което сте носили преди, е по-вероятно не да се подмладите, а да се състарите.

Дънки – трябва да избирате подходящ модел дънки. Те могат да ви направят много привлекателни, но могат и да ви добавят няколко годинки към визията. Ако се спрете на грешния модел, може да се състарите, да изглеждате нелепо в очите на другите, а и в своите. Изберете правилните дължина, цвят и кройка, за да се чувствате добре.

Елегантен стил дрехи – ако вашият е такъв, изберете дрехи, които нежно подчертават красотата ви, но нищо пошло. Може да си позволите малко камъчета и пайети за изискана вечеря например.

Принтове – големите принтове могат да добавят няколко години към възрастта ви много лесно, така че внимавайте с тях.

Твърде много елементи – ще се получи струпване на детайли, което не е нито стилно, нито модерно. Избягвайте дрехи с куп декоративни елементи по тях.

Неправилен размер дреха – това е голяма грешка. Тези дрехи нито изглеждат, нито стоят добре. Подбирайте правилния за себе си размер.

Елементи според възрастта – както дрехите, така и декоративните детайли трябва да се подбират според възрастта на която сте. Побирайте ги внимателно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се отделя жълтък от белтък?

Как за секунди да почистим секундното лепило?

Зодиите, които притежават неустоим чар

Петте най-страховити и забранени места за посещение в света (ВИДЕО)

Кога мъжете съжаляват за действията си, но не го показват?

Как да се справим с пасивно-агресивното поведение на човек?

Как се пише: християнски или христиански?

Тренировките на 50 ще ви помогнат да компенсирате липсата на спорт в младостта

7 правила за успешно отслабване, които можете да приложите още сега

9 стайни растения, които могат да съсипят личния живот на една домакиня

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно