9 грешки в любовта, които представителите на зодия Риби правят

9695
9 грешки в любовта, които представителите на зодия Риби правят
Снимка: iStock

Водните знаци са едни от най-емоционалните в зодиака. Гледат на своите връзки с много дълбоко усещане и чувство. За тях няма просто връзка, за тях е всичко или нищо. Те могат да ви съчувстват и да съпреживяват болката ви. Накратко казано, тези знаци знаят какво изпитвате в трудни моменти. Но именно защото са толкова емоционални, Рибите допускат съществени грешки в любовта. Ето и какви са те:

Прекрачват границите

Рибите не осъзнават кога прекрачват границите. Те правят всичко в името на доброто, но понякога не се усещат. Дали в любовта или в приятелските отношения, те са склонни много бързо да навлязат в интимния свят на другия, без да го осъзнават.

Не живеят в действителността

Те живеят в свой свят. Представите и мислите им много често нямат нищо общо с реалността. Това е продиктувано от Нептун, планетата на мечтателството. В желанието си все да са във фантазиите си, Рибите често не преценяват нещата в любовта. Това води и до разочарованията им.

Не винаги са опора

Рибите са спонтанни и се пускат по течението, без да му мислят много. Това е нестабилно поведение за техните партньори и много често ги карат да си мислят, че не може да им се има доверие.

Лутат се

Те се влюбват бързо, но също и толкова бързо охладняват. Това реално им пречи да направят правилната преценка и в това лутане дори могат да пропуснат щастието. Емоциите им не могат да ги оставят да направят реална преценка.

Не влагат чувства в думите си

Много често рибите говорят едно, а правят друго. Това им създава проблеми, тъй като партньорите им ги мислят за прекалено вятърничави и не може да им се разчита. Те не влагат чувства в думите си и това им навлича само проблеми.

7 причини да обичаме Рибите

Прекалено чувствителни

И това ги прави лесно раними. Лесно се нараняват, а след това и трудно се възстановяват. След поредното си нараняване, те не са готови за нова връзка и прекарват в самота дълго време.

Променят се в името на партньора

ПРОМЯНА в живота на тези 3 зодии през СЕПТЕМВРИ

За най-малките септември определено ще донесе нови начала с настъпването на новата учебна година и заветния 15 септември. Но за някои ...

Често Рибите забравят за себе си. Променят се заради партньора и това води до тяхното обезличаване и нещастие. Те искат най-доброто за своята половинка, но не осъзнават, че се нараняват.

Идеалисти

Вярват, че всичко ще е цветя и рози. Не могат да приемат, че нещата не винаги се случват, както искат. Докато не приемат, че не всичко е приказка, то ще има да страдат дълго време.

Бягат от проблеми

Рибите обичат да са сами и да прекарват време със себе си. Те са затворени и на моменти наистина не можете да ги разберете. Склонни са да избягат от проблема и да се върнат, когато бурята отмине, вместо да седнат и да поговорят с проблема. Поради това партньорите им страдат и често прекратяват връзката.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ефективни начини да изгоните досадните гълъби от балкона

Сервизи за хранене: Превърнете красиво подредената си маса в акцент на интериора

5 неща, които ръцете разкриват за здравето ни

Тази зърнена култура е богат източник на мощни хранителни вещества

5 грешки при домашното боядисване на коса и как да ги избегнете

8 диетични храни, които предизвикват преяждане

Как да се предпазите от мълнии: Не носете чадър, не говорете по телефона

Пречистване на организма и отслабване с безглутенова диета

15 неочевидни начина за използване на това евтино мазило

Защо не трябва да засадите папрати в близост до ваканционния си дом?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com