9 неща у дома, които ни карат да се чувстваме нещастни

6288
9 неща у дома, които ни карат да се чувстваме нещастни
Снимка: iStock/Guliver

Доста често причината за проблемите в живота са нещата около нас. Експертите споделят мнението си кои от нещата са най-опасни и защо плашат късмета и щастието.

1. Счупен часовник

Ако имате ръчен или стенен часовник, който не работи, ще трябва или да го поправите, или да го изхвърлите. Счупеният часовник носи много тежка и негативна енергия, която определено няма място във вашия дом.

2. Неща, които се предават по наследство

Ако има някакъв годежен пръстен на баба, който е семейна ценност, такова нещо може да се остави. Ако пазите много неща у дома, които са били на починали роднини, по-добре ги изхвърлете. Заради тях в къщата могат да се натрупат много негативни енергийни потоци. Ако не изхвърляте нещата на починали роднини, те могат да направят така, че проблемите на бившия им собственик да се прехвърлят върху вас.

9 неща във вашия дом, които отнемат енергия

3. Чужди неща

Случва се не много близки приятели или познати да оставят част от нещата си у вас случайно. Опитайте се да не държите такива неща в дома си твърде дълго. Биоенергетиците съветват да ги върнете до три дни. Приблизително толкова време имате, преди този или онзи чужд обект да започне да разваля енергията на къщата.

4. Повредени талисмани и амулети

Ако имате например трикрака жаба, която е силен финансов фън шуй талисман, но има наранявания. Такъв талисман автоматично се превръща в антиталисман. Трябва да се изхвърли или ремонтира. Ако вашият ловец на сънища е счупен, просто сменете счупената част, за да не си създавате проблеми.

5. Стари книги

Ако имате книги у дома, които никой не е пипал от много дълго време, дарете ги. Изключение прави случаят, когато събирате книги или ги препрочитате. Ако това не е направено, не се изненадвайте от лошото настроение.

Разберете каква енергия има във вашия дом

6. Неща, които не ти носят радост

Например, вие сте били в друга страна със сродната си душа. Донесли сте сувенир от там, който наистина сте харесали, но след това сте се разделили с този човек и сувенирът ви напомня за миналото, въпреки че наистина искате да забравите за него. Такива неща трябва да се изхвърлят и без ни най-малко съжаление.

7. Счупени огледала

Огледалото трябва да е плътно. Ако има дори малък дефект, по-добре е да го смените. В противен случай енергийните потоци на вашия дом ще бъдат силно нарушени. Известно е, че огледалото е проводник на енергия, но ако има дефекти, проводимостта силно се влошава. Не води до нищо добро.

Как енергията на дома влияе на човека

8. Бодливи растения

Според правилата, сукулентите трябва да се сложат на перваза на прозореца и то само ако гледката ви от прозореца не е добра. Един или два кактуса няма да направят нищо лошо, но ако напълните цялата къща с бодливи растения, това определено няма да доведе до нищо добро.

9. Изкуствени цветя

Цветята влияят благоприятно на аурата на дома, но само ако са естествени. Пластмасовите цветове, напротив, значително влошават потока от енергийни потоци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

Учени с важно разкритие: Ето защо може да е оглушал Бетховен

Защо не е препоръчително да ядете извара за вечеря?

Какво стои зад мистерията с гробницата на първия китайски император? (ВИДЕО и СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com