Actualno.com ви пожелава: Здраве, спокойствие и обич

12971
Actualno.com ви пожелава: Здраве, спокойствие и обич

Надали има по-светъл празник от Коледа. И то не защото е по-важен от останалите, а защото носи в себе си един по-особен дух - духът на семействата, които се събират; на спокойствието, което ни завладява след цяла година на напрежение и усилия; на желанието да бъдем макар и малко, по-добри; на смелостта, че именно сега е моментът да покажем на близките си хора колко ги обичаме.

Именно затова ние, от Actualno.com, знаем колко е важно за всички, за да бъдем по-щастливи и по-успешни през новата година, да прекараме едни весели и спокойни празници.

Ясен е победителят на Actualno.com, който печели 2 билета за Горан Брегович

Цвета Милтенова е победителят в играта на Actualno.com за 2 билета за концерта на балканската звезда Горан Брегович. Тя даде своите о...

И точно това ви пожелаваме.

Желаем ви Коледа да ви донесе покой, защото, залисани в борбата да се справяме с ежедневните трудности, не забелязваме колко неспокойни ставаме. Желаем ви Коледа да ви донесе и топлина - такава, която сплотява и която обвързва. Желаем ви Коледа да ви донесе и много смях, защото именно смехът превръща обикновените събирания в незабравими спомени.

За новата година пък ви желаем най-вече здраве. Ако сме здрави, всичко е по-лесно. Ако сме здрави, всичко останало зависи от нас.

Пожелаваме ви също новата година да бъде по-благосклонна към всички, да донесе със себе си повече късмет, любов и време - за да имаме възможност да се радваме на истински важните неща.

Actualno.com вече и със страхотно приложение за Android

Вслушахме се в многото ви препоръки и желания да направим приложение за Android и ето, че то е готово. Приложението поддържа версия And...

И макар че сме свикнали да сме в криза, нека 2013 г. не бъде продължение на годините досега. Вярно, парите не са най-важното в живота, но ние заслужаваме да живеем по-добре.

Това ви пожелаваме и ние за новата година - да живеете по-добре и да имате повече поводи да обичате - себе си, близките си, страната си, света...

Actualno.com

 

Actualno.com със страхотно подобрение на мобилната си версия

Actualno.com за пореден път доказа, че мисли за своите читатели. Мобилната версия на сайта, която може да видите на www.m.actualno.com...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com