Ако излизате с Дева - задължително прочетете това

51926
Ако излизате с Дева - задължително прочетете това
Снимка: iStock/Guliver

Знакът на зодия Дева започва от 23 август до 22 септември. Представителите на този зодиакален знак са най-големите работохолици, така че, не се учудвайте, ако на първа среща говорят само за работа. Девите обикновено имат много проекти и идеи за такива и искат само за това да говорят.

По характер са изключително големи критици. Не обичат да правят планове предварително. Предпочитат те да водят хорото и, ако трябва да организират нещо, да се захванат те,защото не обичат изненадите. Ако случайно направите планове зад гърба им бъдете подготвени да ви задават въпроси докато не стигните до мястото.

3-те зодии, които превръщат всяка връзка в истински кошмар

В даден период от живота си всички имаме нужда от стабилен и сигурен партньор, с който ще живеем спокойно. Не искаме драми, не искаме р...

Като цяло можете да разчитате на Дева. Почитатели са на спорта и обичат да тренират, така че ако се интересувате, можете да получите добри съвети в тази област. Ако имате нужда от помощ или приятелска насока допитайте се до Дева, защото те мислят разумно и биха ви дали правилния съвет.

Изключително много държат на хигиената и не понасят да стоят на неподдържани места. Девите са независими. Много от хората ги смятат за студени и дръпнати, защото живеят в съзнанието си, а не в емоционалните действия. Девите са много интелигентни и притежават здрав ум. Изключително добри са в решаването на проблеми, сблъсквайки се с такива те успяват да подходят разумно и да ги решат без да има драма.

Типично за Девите е, че когато трябва да направят нещо, те предварително анализират нещата и ги изпипват докрай, за да бъдат сигурни в действията си. Те са амбициозни личности, които винаги се стремят да имат повече и да правят повече неща.

Девата се стреми постоянно към усъвършенстване на целите си, макар те да са трудни за постигане. Представителите на този знак са дълбоко чувствителни и хората които ги познава знае, че не винаги могат да им кажат всичко в очите. Затова, ако искате да излизате с представител на зодия Дева, заредете се с търпение и способност да понесете няколко критики. Ако се справите с това и успеете да стигнете до сърцето им, там ще откриете човек, който е готов да направи всичко за любимите си хора и не се спира пред нищо, ако иска да ги види щастливи.

Как влияе Луната на живота ви според ЗОДИЯТА

Луната може да повлияе не само на приливите и отливите, но и на нас, хората. Настроенията ни могат да се променят според фазите на земн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com