Ако не сте го измислили – Св. Валентин може да изкарате и така

14292
Ако не сте го измислили – Св. Валентин може да изкарате и така

Св. Валентин наближава и ако традиционните сърца, цветя и ресторанти са ви омръзнали, може да заложите на технологията, за да разчупите традицията. Например: отдайте са на романтичен филм с чаша(и) червено вино, след което... след което вие си знаете.

Logitech е подбрал някои от най-добрите филми и песни, както и най-добрите романтични приложения за сваляне на вашия смартфон или таблет.

Най-големите грешки на мъжете на Свети Валентин

Изследване на сайта realbuzz.com показва, че мъжете и жените се надяват на съвсем различни неща на 14 февруари, пише БГНЕС. По традиция...

Сега ще ви представим най-подходящите романтични филми за Св. Валентин.

Топ 5 на романтичните филми, подходящи за Свети Валентин:

Казабланка, реж. Майкъл Къртиз – класическа романтична драма от златната ера на киното. Звездите на екрана са Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман.

Невероятната съдба на Амели Пулен, реж. Жан-Пиер Жьоне –  Амели е наивно и невинно момиче в Париж, които според собственото си чувство за справедливост решава да помогне на хората около себе си; и открива любовта. Перфектният филм да очароваш любимия.

Половинката на iPad mini

Logitech Ultrathin Keyboard mini е тънка клавиатура, която служи и като защитен калъф за iPad® mini. Клавиатурата се прикрепя сигур...

Тетрадката, реж. Ник Касаветес – Беден, но страстен младеж се влюбва в богата млада дама и й показва какво е свободата; любовта им обаче трябва да се пребори със социалните им различия. Тетрадката е филм, който доказва, че любовта може да преодолее всичко.

Гордост и предразсъдъци, реж. Джо Райт - Когато смелата Елизабет Бенет среща богатия, необвързан и горд г-н Дарси, между тях прехвърчат искри. А г-н Дарси неохотно открива, че е влюбен в жена от по-долна класа. Може ли всеки от тях да преодолее гордостта и предразсъдъците си? Обичана от милиони, тази история на Джейн Остин винаги събужда най-съкровените чувства.

Здрач, реж. Катрин Хардуик – Тийнейджърка подлага на риск живота си като се влюбва във вампир. Една от най-големите кино адаптации, тази модерна любовна история е номер едно за младото поколение, а и за някои по-възрастни също!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com