Ако ПРАВИТЕ тези 5 неща, това може да се смята за ИЗНЕВЯРА

3712
Ако ПРАВИТЕ тези 5 неща, това може да се смята за ИЗНЕВЯРА
Снимка: https://pixabay.com

В нашето съвремие за изневяра се приема не само физическото съвкупление с друг човек, различен от половинката ви, но и най-различни взаимоотношения и знаци, които отправяте към околните. Всеки човек има различна представа за любовта, връзките и изневерите. Поставя индивидуални граници и не можем да изведем само едно определение за изневярата, но има няколко знаци, които могат да ви подскажат, че половинката ви има склонност към прелюбодействане. Нека видим кои са те в следващите редове:

Има твърде близък приятел от другия пол

Ако имате чувството, че във връзката сте не двама, а трима, то това може да е знак, че вашата половинка не може да се отдели от приятеля си и има силна връзка с него. Тази връзка обаче в даден момент може да се прероди в нещо по-голямо и вие да бъдете изхвърлени от този любовен триъгълник.

Позволява си да флиртува с други не само на живо, но и онлайн

Изневярата е избор, тя не се случва спонтанно, тя не е необмислена грешка. Всеки от нас съвсем съзнателно започва да флиртува с друг, независимо от това дали той се намира от отсрещната страна на екрана, или е точно до нас например на парти. Ако половинката ви си позволява да комуникира с други хора онлайн и да прибягва към флиртове, то не е изключено съвсем скоро да премине и към следващия етап. 

Крият телефона си от вас

Ако напоследък забележите странно държание от страна на половинката си и страх от това да остави телефона си покрай вас, е възможно да крие нещо и да поддържа тайна връзка. Прекарва значително по-голямо време в социалните мрежи, не ви обръща внимание и взима телефона навсякъде със себе си. Поговорете открито за тези ваши наблюдения.

Все повече се оплаквате от половинката си

Всеки от нас е споделял част от любовните си проблеми с близки приятели или семейство, но ако напоследък тези разговори зачестяват и се оплаквате все повече от половинката си, е време да се обърнете към нея и да обсъдите открито проблемите си. Старайте се да преминете през този период и да изгладите неразбирателството, вместо постоянно да се оплаквате без да се замисляте. Представете си, че вашият партньор също тайно се оплаква от вас пред другите? Ще се почувствате предадени, нали?

Мислите си за други хора

Още един вид изневяра, която не задължава физически контакт, е тази вътре в мислите ви. Ако често си представяте различни любовни сцени с други хора, в даден момент може да се поддадете на изкушението и да прибегнете до осъществяването на фантазиите ви в реалността.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com