Ако връзката ви е "тясна", това не е вашият размер

2415
Ако връзката ви е "тясна", това не е вашият размер
Снимка: iStock/Guliver

Краката от неудобни обувки се покриват с мазоли, а душата от неудобни връзки – с язви. Погрижете се за себе си – за краката и душа.

Понякога се опитваме да носим връзки, които не са нашият размер ...

CCC с грижа за природата

Водещата полска верига за чанти и обувки CCC представя новата си линия GO FOR NATURE. Продуктите от тази линия включват както дамски, т...

Интересно е как някои момичета избират обувките си. Дамата вижда обувки в магазина, харесва ги - кожа, дизайн. По време на пробата се оказва, че те са ужасно неудобни и стегнати. Но вече има решение - аз го приемам. Красотата си струва жертвата. И тогава в главата на жената се появяват опции какво може да се направи с тези обувки, за да се носят. А именно:

- Можете да използвате начина на стария дядо и да носите обувките у дома с вълнени чорапи, напоени с оцет.

- Научете се да се усмихвате изкуствено, когато краката ви болят в новите обувки, а когато се приберете, измийте кръвта на стелките с памучен тампон и алкохол.

- Още един добър начин да навиете правилно пръстите на краката си в нови обувки, почти като гейша. Но постоянно помнете под какъв ъгъл трябва да се обърне вторият пръст към третия. Така че да е напълно възможно да издържите няколко часа.

Как да разширим тесните обувки

Ако новите ви обувки са прекалено стегнати, не бързайте да се откажете от тях. Предлагаме ви няколко трика, с чиято помощ тесните обувк...

Толкова страдание заради един чифт бездушни обувки ... Но човек, за разлика от обувките, все още е жив. Нямам представа как може да се носи с вълнен чорап до желаното състояние.

След като е влязла във връзка, жената често забравя, че там, от другата страна на връзката, има жив човек. Който прави това, което иска... Той има свои собствени планове за живота, своите вкусове, предпочитания в музиката и храната. И ако нещо не ви харесва, имате право да му кажете за това. Но има и шанс да получите отговор: "Знаеш ли, скъпа, това ме устройва и няма да променя нищо." И можете да варите оцет колкото искате, но мнението му няма да се промени. Това е реалността, която е сега, и вие не можете да промените мъжа си.

В случай на обувки, можете да се измъчвате с китайски мъчения, или можете да спасите краката си - поставете обувките си на рафта, дишайте и тръгнете да търсите друг перфектен чифт.

Когато става дума за мъж, има смисъл да се говори. Разкажете за вашите чувства, желания. Ако мъжът влезе в диалог, той се интересува от вашето мнение и е готов на компромис, мисля, че това е вашият човек. И ако не, тогава е по-добре да го пуснете - да не бъде измъчван от суетни надежди и да не страда напразно. Краката от неудобни обувки са покрити с мазоли, душата от неудобни връзки – с рани.

Неудобни тесни обувки? Този трик ще ви спаси от болката

Носенето на тесни обувки може да бъде много неприятно и болезнено, особено ако те са нови. Не е нужно да се притеснявате, защото днес н...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com