Астролог, предсказал трагедията в Хитрино, вещае друг катаклизъм

56669
Астролог, предсказал трагедията в Хитрино, вещае друг катаклизъм

Още в края на октомври астрологът Филип Филипов плогнозира, че през Североизточна България преминава една от астро линииte на разрушенията и катастрофите, като тази линия беше реализирана от Новолунието на 29.11 и поради тази причина се отнасяше към предстоящия лунен месец 29.11-29.12. Тази линия беше образувана от планетата Уран и преминаваше като проекция през Истанбул, Балчик и Браила.

Текстът на прогнозата от 30.10 и 11.11 е следният: "...крива, свързваща градовете Кайро, Истанбул, Балчик и Браила, са засегнати от линиите на бедствията и катастрофите...от земетресения, бедствия, наводнения и други природни или предизивикани от хората катастрофи."

Как всеки от нас може да помогне на хората в Хитрино?

Седем загинали, десетки ранени. Разрушения, справянето с които ще отнеме години. Изгубени домове и спомени. Това е равносметката от тра...

Линк: https://www.facebook.com/mindofcosmos/photos/a.1481406875458884.1073741828.1440319452900960/1776171055982463/

След като направих астрологичен анализ видях, че на 10.12 планетата Уран съвпада с Луната, правейки опозиция от 180 градуса на Юпитер, като в глобално отношение Уран и Юпитер имат връзка с газовите и химичните процеси в индустриално отношение, и специално Уран има връзка освен с електричеството, гръмотевици, искри, но и с изненадващи инциденти, катастрофи и аварии, обяснява още Филип Филипов.

В астрогеографско отношение, кривата на Уран преминаваща през Североизточна България е допълнително подсилена в западна посока от линията на Юпитер, като тя преминава около Велико Търново. Огромно беше очудването ми, когато констатирах, че трагичните събития в село Хитрино попадат географски върху картата на България точно посредата между двете линии на Юпитер и Уран, пише още астрологът и допълва:

"По този начин, около 40 дена по-рано е налице астрологичната прогноза, която се случва поради Новолунието на 29.11.2016 и се реализира и активира като точен ден на събитието (10.12.2016) в момента, когато Луната прави съвпад с активната планета - Уран и то не само точно до ден по време, но и практически точно и по място, като мястото е показано в прогнозата като Североизточна България и по-късно се вижда, че Астрологията дори показва прецизно и кривата преминаваща през село Хитрино. Нещата минаха всякакви граници на прецизност, когато няколко часа по-късно на 10.12 два мощни атентата в Истанбул се случиха в близост до Ердоган, разминавайки се с него само с 15 минути. Имам пред вид, че линията на Уран преминавайки през Североизточна България пресича и Истанбул..."

Държавата отпусна 10 млн. лева за Хитрино

Още днес 5 млн. лева ще бъдат по сметките на Хитрино, а други 5 млн. лева ще бъдат дадени по бюджета на социалното министерство. Това о...

Ако се направи семантичен разбор на астрологичния аспект, показал събитието в Хитрино, с цел да се анализират конкретните причини за трагедията, то може да се каже, че взрива се е случил в следствие на: електрическа повреда на кабели, искра възникнала поради такава повреда или разкачане на вагони поради електрическа повреда (Уран) и всичко това поради лошо управление (Юпитер-опозиция-Уран) на процесите във фирмата превозвач. Това според мен показва астрологичния анализ на ситуацията.

Пиша тези редове, за да има научен запис, анализ и доказателство за изключителната прецизност на науката Астрология. Искрено се надявам, един ден държавните институции да се ползват активно от този научен ресурс с една единствена цел - спасяването на живота на десетки хора и предотвратяването на големи трагедии, обяснява Филипов.

ПРОГНОЗА: За голямо мое съжаление констатирам, че както обясних в предишни постове по темата, първият опасен пик спрямо България премина меко само със средни по сила земетресения в близост до България и политически трус довел до падането на правителството, но втория пик на опасна енергия доведе до голяма трагедия... За съжаление пълнолунието на 14.12 показва и трети пик на разрушителна и опасна енергия преминаваща през България, този път през 23 меридиан (меридиана преминаващ през Рига, София и Атина), като това или ще е сериозно престъпление, свързано с мафиотския ъндърграунд, или пореден голям политически трус, или сеизмична активност. Друг ключов елемент от семантиката на астрологичния аспект, показващ ситуацията, говори за опасност свързана с транспортни процеси или политически трус поради документи, информация, журналистически разкрития. Единият възможен времеви интервал на проява на тази енергия е около 22.12 +-2 дни, а другият по-вероятен период е 27.12 +-2 дни. Отново препоръчвам да се работи с молитва за защита на България и съседните ни народи. Молитвите можете да намерите в цитирания по-горе линк, призовава астрологът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com