"Блудници" се завръщат по Epic Drama с най-новия си сезон на 9 октомври

5904
"Блудници" се завръщат по Epic Drama с най-новия си сезон на 9 октомври
Снимка: Epic Drama

На 9 октомври, сряда, от 22:00 часа в дома на епичната драма, ТВ канал Epic Drama, дебютира може би най-пикантния сезон на щекотливия "Блудници". Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе Хал Пинчър, брат на новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди пък влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появата си в "Джон Уик" с Кеану Рийвс.

Лейди Фиц – в ролята е Лив Тайлър (вижте интервю с Лив за българските зрители на "Блудници" тук), позната от Lord of the Rings, е открила свободата в отсъствието на брат си, но отново ѝ е оказан натиск. Лив Тайлър дебютира във втори сезон на създадения от изцяло дамски творчески екип "Блудници" в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят отчаяно.

Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън, The Walking Dead, Minority Report) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за "Оскар" за изпълнението си във "Фантомна нишка" с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората световна война "Свят в пламъци" (World on Fire). По Epic Drama от 10 ноември.

Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс - Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли, Downton Abbey) и Люси (в ролята Елоис Смит, с която можете да видите интервю, специално за българските зрители тук) - най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели.

"Блудници" е завладяваща драматична поредица, чието действие се развива в динамичния и космополитен Лондон в края на 18-ти век, като предлага смел поглед към най-скъпоценната търговска дейност в града: секса.


Във време, в което една на всеки пет жени е проститутка, провокативната поредица е вдъхновена от историите на истински жени и мъжете, които ги заобикалят. В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери. За нея е трудно да съчетае ролите си на майка и собственичка на публичен дом. Когато бизнесът ѝ е атакуван от конкурентна "мадам", Лидия Куигли, която няма никакви скрупули, Маргарет трябва да отвърне на удара, дори и това да значи, че ще изложи семейството си на риск.

Съчетавайки остроумие с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки икономически условия хвърля светлина върху необикновените бизнесдами, помогнали за създаването на Лондон, какъвто го познаваме в наши дни.

"Блудници" сезон 3 е по Epic Drama всяка сряда от 22:00 часа. Пилотният епизод от сезон 2 може да се види свободно онлайн на epicdrama.bg/watch-now/Harlots/2/1.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com