Болест ли е вегетарианството?

18591
Болест ли е вегетарианството?

Вегетарианците по света изпаднаха в шок, когато разбраха, че Световната здравна организация ги е обявила за хора с психични проблеми.

Представителите на движението за хуманизъм и здравословен начин на живот се оказаха в списъка на пациентите, които според експертите се нуждаят от спешна психиатрична помощ. Авторитетни специалисти от организацията проведоха наскоро семинар, на който обявиха разширения списък на заболяванията, с които трябва да се борят психиатрите.

Пол Макартни издава книга за вегетарианци

Сър Пол Макартни обедини усилия с двете си дъщери за издаването на вегетарианска кулинарна книга, съобщават британски медии, цитирани о...

Списъкът беше попълнен с вегетарианството и суровоядството, които попаднаха в компанията на други здравословни проблеми под определението „разстройство на навиците и наклонностите”. Привържениците на безмесната диета бяха обявени за невменяеми неслучайно. Повод стана неотдавнашен инцидент в испанския град Малага, където местно семейство докара децата си до кома, забранявайки им да ядат месо, както и всякакви продукти, подложени на термична обработка.

Децата били спасени от съседи, които извикали полиция и лекари. А родителите били изпратени на лечение в психиатрия.

Публикуваният от Световната здравна организация документ предизвика бурни протести сред привържениците на безмесните ястия по целия свят, а американският портал Seattle Pi публикува списък на знаменити вегетарианци, между които са Бил Клинтън, Алек Болдуин, Пол Макартни и много други.

health.bg

Секс реклама на PETA отприщи поредния скандал (видео)

Скандална секс реклама на организацията PETA (Хора за етично отношение към животните), която внушава, че вегетарианците правят толкова...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com