Българин на световния финал Red Bull Street Style

28976
Българин на световния финал Red Bull Street Style

Салвадор, първата столица на Бразилия, е домакин на световния финал Red Bull Street Style тази неделя, 16-ти ноември, с участието на най-добрите фристайл футболни играчи в света. Начело на журито ще е бразилският футболен герой – Rai, носител на световната купа. В четвъртък атлетите проведоха финална тренировъчна сесия на площада Томе де Соуса и на легендарната крепост Сао Марсело.

Състезателите по фристайл футбол са готови да експллодират в екшън и да докажат, че притежават перфектния микс от умения, креативност и ентусиазъм, за да спечелят най-престижния трофей в този спорт, в карнавалния град Салвадор. За да се класират за световния финал тази неделя 16-ти ноември, те са преминали през десетки национални квалификации и хиляди тренировки.

Денис Димитров ще играе на финала на Street Style в Бразилия

Античният театър в Пловдив бе домакин на състезанието по фристайл футбол – Red Bull Street Style. 16 играчи, сред които и едно мо...

Страхотно е да си в страната на красивата футболна игра и родното място на футболни икони като Пеле и Неймар, който се докосна до фристайл футбола в битка с Шон Гарние по време на миналия световен финал.

Топ 16 момчета и топ 4 момичета ще преминат след квалификация към световния финал в неделя, и в битка със Займон Скалски от Полша, който ще опита да задържи титлата си от световния финал през 2008.

Съдиите не биха могли да са на по-високо ниво! Rai – носител световната купа, както и на дузина местни и международни титли, резултат от 15 годишната му кариера. Шон Гарние, Франция, миналогодишният световен шампион, колумбиецът Роки Майорга, трети през 2010, както и световният шампион от Полша – Павел Скора, който бе съдия и на националното състезание в България. Холандският шампион Даниел Роузбуум и местният Мурило Питол – двукратен шампион на Бразилия, допълват впечатлявашият съдийски списък.

62 отбора ще се пуснат със своите „сапунерки“

В състезанието остават най-смелите и най-сръчните герои на първото Red Bull Soapbox състезание в България. Финалният брой на отборите, ...

Националният ни шампион Денис Димитров, спечели титлата на 17-ти май, на сцената на Античния театър в Пловдив. Благополучно пристигна и в Салвадор, където ще е свидетел на най-добрия фристайл футбол в света, и самият той ще представи българската сцена в битка с избран на лотариен принцип претендент, тази събота, преди Финала. Да му пожелаем успех и дано го видим и в неделя сред топ 16-те играчи! Денис ще има и силна българска подкрепа – целият отбор победители от отбора Highkarus, които са и първенците в първото Soapbox състезание в България!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com