CoolFit – повече от спортна карта с iCard Welcome

7208
CoolFit – повече от спортна карта с iCard Welcome
Снимка: ПР

Бързо развиващата се бенефит система CoolFit, предлагаща лесен и удобен достъп до най-търсените спортни и уелнес обекти в страната, само с едно приложение, вече предоставя и множество отстъпки за клиентите си в разнообразие от търговски обекти.

Мобилната апликация на CoolFit със сигурност промени цялостното преживяване в българската фитнес индустрия, а сега става и все по-атрактивна за ползвателите си, благодарение на новите отстъпки, които тя предоставя.

Клиентите на Coolfit могат да тренират в най-добрите спортни центрове, а сега благодарение на партньорството с iCard и тяхната програма iCard Welcome, вече могат да пазаруват и на преференциални цени в най-популярните магазини.

Активните потребители на CoolFit, могат да се възползват от напълно безплатната карта, която предоставя отстъпки с до 30% в над 500 търговски обекта в страната, включващи водещи магазини за мода, ресторанти, хотели, оптики и много други лайфстайл услуги и обекти. Някои от големите имена сред тях са Andrews, Timberland, Grand Optics, Grand Hotel Bansko и Victoria Spa.

За да се възползват от отстъпките, клиентите на CoolFit, трябва да активират своята iCard Welcome карта, през приложението на CoolFit, с което ще получат нейния идентификационен номер, кодиран в уникален QR код. За получаване на отстъпка, клиентите единствено показват на продавач-консултанта своята карта.

През последните месеци, CoolFit постоянно изненадват клиентите си с новите си интересни услуги, което ги прави още по-предпочитани на корпоративния пазар.

Именно партньорството им с iCard, е една от тези страхотни изненади, даваща началото на новия лайфстайл стандарт, който абсолютно премахва физическите бариери и събира всичко необходимо за един здравословен и качествен живот само в една мобилна апликация – като смятаме, че това е само малка част от нещата, които ни очакват от CoolFit.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com