Цветя, които ще ви донесат късмет в любовта

13884
Цветя, които ще ви донесат късмет в любовта
Снимка: Silvie Fialová / Pixabay

Сигурно сте чували за необичайните способности, които могат да притежават цветята. Всички растения могат да играят различни енергийни роли. Някои носят просперитет и финанси, а други - любовта и щастието. Може би е време да промените нещо във вашия дом и да започнете с отглеждането на саксийни цветя, които ще привличат и задържат любовта във вашия дом. Но е добре да запомните, че всяко цвете в саксия има нужда от определен тип условия за отглеждането му. Нека разберем  кои саксийни цветя могат да привлекат любов в живота ви:

Теменужката

Това на пръв поглед просто цвете, със своите малки размери, всъщност може да бъде много силен талисман за привличането на любовта в дома ви. Според легендите в къщата, където се отглеждат теменужките, кавги и конфликти между мъже и жени са рядкост. Теменужките привличат късмет, изцеление и взаимна любов у дома. Това цвете е страхотен домашен посредник, способен да създаде магическа атмосфера на спокоен и релаксиращ комфорт.

Виолетките в стаята може напълно да облекчат напрежението и да се настроите на спокойно общуване и разбирателство. Растенията се нуждаят от любов и грижа. Изискват много светлина и пълна липса на твърда вода. Ако успеете  да създадете правилните условия за теменужката, тя ще цъфти дълго време и ще ви радва с уникалната си красота.

Хибискусът

Това цвете има друго име - "китайска роза". Най-добре е да го отглеждате  у дома, където искате повече страст и малко подмладяване на отношенията. Това растение може да направи собственика си много привлекателен за противоположния пол. Смята се, че хибискусът е по-мощен от различни любовни заклинания и  психологически трикове.

Китайските рози са непретенциозен тип цветя. Поливайте ги добре, осигурете им  много слънце и цветята със сигурност ще ви благодарят, осигурявайки много нови „любовни контакти“ във вашия бележник. Сред тях трябва да бъде любимката на вашия дългоочакван мъж.

Орхидеята

Тези растения са специално създадени да привличат любов и да ви даряват мощна енергия. Жените, отглеждащи орхидеи, са склонни да носят божествено привличане и благополучие във взаимоотношенията си. Тези цветя придават на жените специална чувствителност, чар и нежност.

Тези качества ще привличат мъжете като магнит. Орхидеите могат не само да създават, но и да поддържат онези взаимоотношения, които вече съществуват. Растенията могат да направят отношенията по-хармонични и мирни.

Хризантемата

Родното място на това цвете е Далечният изток. То е свързано с появата на нежни, романтични чувства, първата целувка и истинската, вечна любов. Цветята могат да предизвикат романтични чувства, могат да създадат благоприятни условия за среща с потенциални партньори и могат да дадат истинска чиста любов. Ако имате голямо желание за сватба, трябва да имате една или две хризантеми на перваза на прозореца си. Жълтата хризантема притежава мощна любовна енергия.

Хипеаструмът

Това цвете оказва доста магнетичен ефект върху мъжете, като им позволява да привличат страстни и ярки романи. Хипеаструмът изисква много грижи и внимание. Общувайте с него, да се грижите за него, сякаш  е живо и когато любовният ви живот се подобри, ще видите неговия ефект.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com