Дневен хороскоп за 1 май

5934
Дневен хороскоп за 1 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вярата в доброто е нещо хубаво, но вие имайте резервен вариант. Може би ще успеете да свършите много неща сами, но друго си е да имате опора. Не отказвайте помощ и не забравяйте да благодарите.

Телец

Днес не е ден, в който да търсите виновни. Освен това нещата може да се окажат по-сложни отколкото сте предполагали в началото. Бъдете предпазливи на думи и действия.

Близнаци

Днес ще получите много повече отколкото сте се надявали. Нека това не ви прави самодоволни. Бъдете благодарни на съдбата и разделете полученото с близките и приятелите ви.

Рак

Днес ви очаква един много успешен в дългосрочна перспектива ден. Ще са необходими усилия от ваша страна, но няма да съжалявате. Не забравяйте да се обадите на роднините.

Лъв

Където и да се скриете, пак няма да може да избягате от този, който ви търси. Не се притеснявайте – всичко е за добро. Наистина няма за кога да отлагате срещата, която ви предстои. Очаква ви изненада – приятна.

Дева

Днес ще берете плодовете на ваша далечна постъпка. Ще почувствате колко е хубаво да отвърнат на направено добро с добро. Бъдете скромни на хвалби към себе си и многословни в благодарността си.

Везни

Днес ще се почувствате като господар и може би ще имате основание за това. Ако друг човек има заслуга, не го пренебрегвайте. Прекарайте деня заедно, споделете момента и радостта.

Скорпион

Дневен хороскоп за 30 април

Овен Днес се опитайте да не се месите в работата на другите. Имате доста материал за размисъл за самите вас. Освен това не правете усл...

Днес не си губете времето в предположения. Това няма да ви представи в добра светлина. Говорете само за това, което чули и видели вие самите. Другото е нещо, с което само ще си натоварите кармата.

Стрелец

Днес е ден, който ще трябва да посветите на близък за вас човек. Не съжалявайте за отдаденото време. Постъпката ви ще е благородна. Самите вие ще се почувствате много по-добре в края на деня.

Козирог

Днес вашето най-силно оръжие ще е честността ви. Така ще спечелите важен противник на ваша страна. От вас ще се изисква пълна откритост, за да може да получите същото.

Дневен хороскоп за 29 април

Овен През този ден не забравяйте истината, че всичко се постига с добро. В общуването си днес ще заложите успеха на бъдеще сътрудничес...

Водолей

Очаква ви незабравим ден с любими приятели. Хармонията ще е навсякъде около вас. От вас ще се иска само да не я нарушавате. Не търсете под вола теле.

Риби

Най-после ще трябва да се откажете да влагате сили напразно. Вината не е във вас, но понякога се случва хората да не искат това, което им се дава, колкото и да е добро. Продължете нататък.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com