Дневен хороскоп за 1 юли

3148
Дневен хороскоп за 1 юли
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

Този слънчев петък ще има нужда от повече поле за действие. Ако не успеете да си го осигурите, ще трябва да действате в прекалено малко пространство, в което ще се чувствате като в клетка и няма да можете да разгърнете възможностите си. Опитайте се да преместите офиса в някой парк.

Телец

Днес от голямо значение за вас ще бъде да се чувствате комфортно. Изберете любимата си дреха, за да може самочувствието ви да е на ниво. Предстои ви важна среща. Не губете увереност в себе си дори за миг.

Близнаци

Това е ден, в който не бива да се подавате на провокации. Дори да ви обвинят в тесногръдие, не отстъпвайте от позициите си. Бъдете себе си, особено що се касае до поведението ви в семейството.

Рак

През този ден за вас ще бъде най-добре ако останете верни на собствените си желания и не се съобразявате с никого. Рядко имате възможност да се забавлявате, а сега е точния момент. Кой знае, следващия такъв момент може да е и след година, така че забравете за угризенията на съвестта.

Лъв

Днес заложете на външните послания. Откровеността оставете за друг път. Важното е да сте твърди и непоколебими, дори ако от вътре се разкъсвате.Покажете характер, за да не си помисля никой, че може да си играе с вас.

Дева

Ози петък е възможно да научите неща, които е трябвало отдавна да знаете, но някак си сте пропуснали. Не избягвайте разговорите, а напротив – вслушвайте се в другите и не показвайте, че сте изненадани от чутото. Може би и преди са ви го намеквали, но не сте разбрали. Подберете внимателно компанията си за вечерта.

Везни

Съветът за днес е да продължавате в същия дух - изчистете се от лошите мисли, бъдете добри дори, когато ви предизвикват. Пожелайте всичко най-добро на тези, които ви нараняват. Съвсем скоро ще бъдете друг човек.

Скорпион

Денят ще е празничен дори да нямате повод за това. Настроението ви е невероятно и не пропускайте да отбележите щастливите мигове подобаващо. Благодарността и подаръците трябва да бъдат задължителен елемент, за да се чувствате истински щастливи.

Дневен хороскоп за 30 юни

Овен Звездите ви съветват да имате смелостта да се впуснете в нови приключения. Това е вашият шанс да се откъснете от сивото. Предсто...

Стрелец

През този ден е добре да вложите цялата си емоционална енергия, за да пречистите духа си, а защо не и тялото. Нека мислите ви бъдат добри и светли. Ако сте искрени в живота ви ще настъпят положителни промени.

Козирог

Сега не е моментът да проявявате мнителност. Понякога нещата наистина са такива, каквито са, дори когато са прекалено хубави. За миг не се съмнявайте, че заслужавате цялото това щастие, както и че то има право да продължи да съществува.

Дневен хороскоп за 29 юни

Овен Овен, за тези от вас, които нямат половинка, периодът е подходящ за нова любов, но само ако бъдете по-социални и не забравяте д...

Водолей

Този петък е подходящ за това да направите първите крачки към промяната. Ако има повтарящи се моменти, в които не се харесвате е време да се замислите защо е така. Отговорът е прост и са ви нужни съвсем малко усилия, за да се отървете от досадния навик.

Риби

От днес започнете да вярвате повече в това, че заслужавате най-доброто. Особено ако сте искрени. Възможно е изведнъж да осъзнаете, че това, което е до вас всъщност не е най-подходящо. Не изпитвайте вина, продължете напред.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com