Дневен хороскоп за 10 август

20551
Дневен хороскоп за 10 август
Снимка: Thinkstock

Овен

Днес най-добре за вас ще бъде за останете по-затворени към външния свят. Това не означава да не контактувате с никого особено ако работата ви го изисква. Просто бъдете по-сдържани най-вече при предоставянето на информация

Телец

Най-добрият начин да добиете повече енергия е като бъдете още по-енергични. Всъщност търсите вдъхновение и затова не бива да се спирате на едно място и да изпадате в ступор. Излезте и не спирайте да се разхождате, докато не постигнете мир със себе си.

Близнаци

Днес много неща ще ви се удават. Това най-вече ще важи за служебните отношения, любовта и начинанията ви. Повече успех очакват онези от вас, които се занимават с издателска дейност, реклама и възпитанието на малки деца.

Рак

Днес може да останете недоволни от себе си. Всъщност претенциите ви към самите вас са напълно неоснователни. За постигането на целите си вдигнахте летвата прекалено високо. Време е да я свали и да си поемете дъх.

Лъв

Това е ден, който е добре да посветите в грижа за близките си . Ако е възможно останете у дома и отделете повече време на семейството и децата си. Малките имат нужда от повече реално внимание от ваша страна.

Дева

Денят ще бъде много успешен най-вече за дейностите, свързани с общуване. Очакват ви кратки пътувания, които ще допринесат за развитието на бизнеса ви. В края на деня някоя от тях ще премине в приятна почивка.

Везни

Днес няма да ви свърта на едно място. Ще ви се иска да поговорите, кокетничите, да пофлиртувате. Особено третото. Няма лошо, стига да не е в офиса, след време може да се сте на друго мнение.

Скорпион

Днес ще сте някак си сдържани, но точно когато не трябва. Не маскирайте нежеланието си за работа със стеснителност и скромност. Действително се отварят шансове за пробив. Ще помързелувате в друг ден.

Дневен хороскоп за 9 август

Овен През днешния ден избягвайте общуването със жени или поне не задълбочавайте темата. Няма да се разберете и това е. Ако имате злобн...

Стрелец

Помислете чий празник наближава скоро, тъй като днес ще имате доста добри идеи за подарък. Може да не се ограничите само с един човек, стига да ви го позволява финансовото положение. Ако искате да проведете важен разговор изберете времето преди обед.

Козирог

Дори да се събудите в лошо настроение то бързо ще премине, за да прекарате деня като едни истински оптимисти, които нищо и никой не може да спре по пътя им. Не отказвайте помощ, ще спечелите повече ако работите в екип.

Водолей

Дневен хороскоп за 8 август

Овен В понеделник най-важното за вас ще бъде самоконтролът. Народът е казал седем пъти мери – един път режи. Спомняйте си тези д...

Днес ще имате възможността да поправите много грешки. Ако действате бързо никой няма и да разбере, че сте ги допуснали. След това вложете енергията си в това да поправите други неща към по-добро. Ще имате достатъчно време.

Риби

Не разгласявайте намеренията си, особено ако са свързани с развитието на децата ви. Може да ви настигне нечия завист и да осуети плановете ви. Ако получите неочаквана сума пари я заделете за предстоящото начало на учебната година.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com