Дневен хороскоп за 12 септември

12071
Дневен хороскоп за 12 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник ще откриете дълго търсено нещо. Не се оставяйте на изненадата да ви постави в ступор. Това може да забави реакцията ви и да остави отсрещната страна с впечатлението, че не оценявате случващото се.

Телец

На душата ви може да натежи разочарование. Отделете му няколко минути, максимум час. От там нататък се заемете с важните неща в живота ви и не си губете времето в чудене защо и как. Наистина не си заслужава.

Близнаци

Денят обещава чудеса на границата на реалното. Оставете ги да се случат и да повярвате в тях. Всеки има нужда от своето чудо . Изживейте вашето.

Рак

Понеделник ще ви донесе интересно обаждане по телефона, което може да прерасне в среща наживо. Ще имате няколко момента за игра, но после ще трябва да бъдете себе си. В противен случай играта може да отиде прекалено далеч.

Лъв

Този ден ще постави на изпитание организаторските ви качества. Не че не го можете, но ще трябва да покажете и отношение. Не забравяйте, че има по-чувствителни хора, които реагират болезнено на критика.

Везни

Този ден може да ви покаже други пътища. А защо? Вероятно, защото нещо се опитва да ви подскаже, че трябва да смените посоката. Още с първите крачки ще се почувствате много по-добре.

Скорпион

Хороскоп на флирта! Как да разберете дали определена зодия ви сваля?

Искате да разберете дали някой ви харесва? Няма нищо по-лесно от това. Просто научете коя е зодията му и наблюдавайте... Овен Овенът ...

Днес ще намерите нещо много важно. Не се взирайте във всичко около вас. Няма как да пропуснете, това което търсите. Но то ще издебне момента, когато най-малко го очаквате.

Стрелец

В понеделник ще ви се наложи да бъдете по-сдържани и реалисти. Плановете и бляновете може да си ги запишете. Засега не ги споделяйте с никого, ще им се загуби магията.

Козирог

Денят обещава реванш. Вие сте били коректни към даден човек преди време и сега съвсем ненадейно ще дойде неговата отплата. Възможно е да не ви свърши работа точно в този момент, но когато – тогава.

Съновник за всяка зодия

Какво означават сънищата на всяка една отделна зодия? Всички сме чували за тълкуване на сънища и пророчески сънища, но астролозите смя...

Водолей

Колкото и да се надявате чудото няма да стане само. Всъщност чудеса не съществуват, а последователни действия, гарнирани с много усилия и вяра. Не губете кураж и всичко ще се получи.

Риби

Днес някой ще се опита да ви дава акъл. Вие не обичате това, но в този случай е добре да се вслушате в думите на събеседника ви. Най-малкото, за да си сверите часовника за това какъв човек имате срещу себе си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим
Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Пържените кюфтета са едно от най-хубавите угощения в кухнята. И тук сме ви подготвили феноменална рецепта, за да станат сочни и да се топят в устата,...