Дневен хороскоп за 13 май

20784
Дневен хороскоп за 13 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не пропускайте шанса да станете известни. Все пак имайте предвид, че славата е като нож с две остриета. Изцяло от вас зависи, кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или против вас.

Телец

През този ден поддържайте самочувствието си на ниво. Дори да получите сериозна критика не унивайте. Приемете съветите, но не позволявайте това да повлияе на самооценката ви.

Близнаци

През този ден плановете ви може да претърпят някои промени, но това само ще ви зарадва. Денят обещава успехи във всичко, което е свързано с личната сфера. Възползвайте се и ще бъдете щастливи.

Рак

Колкото и да ви се струва невъзможно, сега е най-подходящия момент да организирате купон с любимите ви приятели. Съществува голяма вероятност да не разберат идеята ви, но поне купонът ще бъде страхотен.

Лъв

Денят не е подходящ за активна комуникация. Най-добре останете у дома с любимия си човек. Вечерта отидете в някой малък и приятен ресторант или си организирайте вечеря на свещи вкъщи.

Дева

Този ден не обещава да бъде кой знае колко интересен. Ще ви трябва нещо повече, за да бъде разпалено въображението ви, но пък може да не ви се наложи. Насладете се на спокойствието.

Везни

През този ден бъдете по-скоро наблюдатели. Най-добре за вас ще бъде да запазите мнението си за себе си и да не го налагате. Битката, в която ще влезете няма да си заслужава усилията.

Скорпион

През този ден не пилейте силите си и следвайте стриктен график. Необяснимо безпокойство може да ви накара да се захващате с много неща едновременно, но е важно да изберете само едно занимание.

Стрелец

През този ден не се подавайте на интриги. Много е вероятно някой да се опита да ви въвлече в интрига. За съжаление ще ви се наложите да се занимаете за минутка, но само ако искате да се измъкнете с неопетнено име, колкото да покажете, че не ви се занимава.

Козирог

Уникалният начин, по който се влюбват тези 4 зодии

Личностните ни характеристики, определят и начина, по който се влюбваме. Ако вече сте разбрали зодията на новата си тръпка, вижте какви...

Сега не е времето да се доказвате пред когото и да било. Бъдете убедени, че постиженията ви са напълно неоспорими. Всякакви други действия може да се отразят на авторитета ви.

Водолей

Тази събота може да получите интересно обаждане. Информацията, която ще получите може да промени живота ви в близките месеци, така че помислете добре как точно ще я използвате.

Риби

Колкото и да не ви се вярва чудесата съществуват. Задачата ви днес е да не се отнасяте скептично към случващото се. Дайте си повече шанс и вяра. Имате нужда от големи дози.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com