Дневен хороскоп за 14 агвуст

9566
Дневен хороскоп за 14 агвуст
Снимка: Pixabay

Овен

Тази неделя имате за задача да намерите нещо. Може да е малко, но с голямо значение. Важното е да не се отказвате да го търсите и да го забележите, колкото и да е малко или незначително на пръв поглед. Успех!

Телец

14 август може да ви донесе много радост, стига да я допуснете до себе си. Очаква ви преоткриване на човек, който като цяло не е ваш тип и дори смятате, че не ви харесва. Именно в него обаче ще намерите скъп приятел. Така – животът е шарен.

Близнаци

Днес не позволявайте на никого да ви критикува или да ви дава акъл. Колкото и да ви е близък или да го обичате. Именно коктейлът ви от разнообразни качества ви прави толкова ценни и интересни. Припомнете му го!

Рак

Денят предразполага към усамотение, но вашият партньор ще има нужда от вас. Ще трябва да пренебрегнете тази си нужда, за да му подадете ръка и дадете нужното внимание. И ще видите как самотата ви изчезне.

Лъв

Денят ви е даден за това да направите някого щастлив. Вашето мнение и обич са изключително ценни за него. Отвърнете му със същото. Не подминавайте животно в беда и направете всичко, според възможностите си, за да му помогнете.

Дева

Смяната на прическата или новата дреха ще ви допринесат за самочувствието ви, но за малко. Доброто ви мнение за вас самите трябва да е постоянна величина и не бива да допускате външни хора да влияят върху нея.

Везни

Денят няма да е лесен за вас. Рискувате да попаднете в плен на илюзии и да се почувствате наранени. Не давете мъката с алкохол, а поработете върху начина си на реакция. Отворете си очите за действителността, каквато и да е тя.

Скорпион

Дневен хороскоп за 13 август

Овен Фаталният 13 август няма да ви донесе нищо страшно. Всъщност това зависи единствено от самите вас. Не се отмятайте от дадено обещ...

Представителите на знака ги очаква неочаквана среща, изпълнена с много любов. Използвайте максимално шанса, който ви се предоставя от Съдбата. Единственото условие е да бъдете открити и честни.

Стрелец

Днес ще успеете да постигнете това, което на другите се удава трудно. Така е, защото имате чисти намерения и сте водени от любовта. Не се съмнявайте и за миг, че ще успеете. Добронамереността ви ще прескочи всяко препятствие.

Козирог

Това е ден, в който ще ви е трудно да се справите с емоциите си. Не всички дни са слънчеви, но и този ще премине. Не залагайте на агресивните подходи ако нямате, това което желаете. Така само ще усложните ситуацията.

Дневен хороскоп за 12 август

Овен Петък ще бъде ден на знаци и сигнали, изненади, намеци, които е полезно да отбележите за себе си и да се опитате да разгадаете. Н...

Водолей

Тази неделя ще остави приятни спомени у вас. Очаква ви общуване с човек, който разделя възгледите ви и дори може да ви помогне да осъществите личните си цели. Възползвайте се от възможността максимално.

Риби

Това, което трябва да оставите на заден план днес е инициативността и любовта. Ще има по-подходящ ден за тях. Сега разровете всички чекмеджета и гардероби и се отървете от старите и ненужни вещи.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо трябва да слагате лъжица захар в задния си двор

Винаги ще сте бедни, ако не започнете да прилагате тези 7 правила на богатите

Кога е най-подходящото време за хващане на тен и как да не изгорим?

Свежест по рафтовете: как трябва да се съхраняват храните в хладилника

6 опасни процедури за красота в салона

8 неща в дома ви, които ще ви накарат да остареете преждевременно

Как се пише: улучвам или олучвам

7 енергийно „мръсни“ вещи, които е забранено да се държат на работното място

Фотостареене на кожата: Всичко, което трябва да знаете за него

Тази котка се смята за най-опасната в света – с този звук тя плаши всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Тиквички - как влияят на  холестерола
Тиквички - как влияят на холестерола

Тиквичките предлагат много хранителни ползи за тялото ни. Една порция нарязани тиквички (една чаша) съдържа 21 калории, 1,5 грама протеин, по-малко...