Дневен хороскоп за 15 юни

20262
Дневен хороскоп за 15 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък ще ви върви в отношенията със жените. Лесно ще може да се разберете и уточните условията, такива каквито на вас ви харесват.

Телец

Този петък ще ви се прави всичко друго, но не и това, което влиза в задълженията ви. Ще трябва, обаче, да си наложи дисциплина да следвате предварително начертания график. Именно там ви очаква успеха.

Любовен хороскоп за 11 - 15 юни

Овен Обвързаните Овни ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки. Това може да е промяна, която да доведе до брак или общо съ...

Близнаци

Този петък ще бъде противоречив ден. Най-добре не се заемайте с нови дейности. Опитайте се да изчистите от ежедневието си всичко, което и излишно и ви носи само отрицателни емоции.

Рак

Този петък не е подходящ за изясняване на отношенията с  близки и колеги. Опитайте се да избягвате конфронтацията. Времето е добро за уреждането на юридически въпроси.

Лъв

Седмичен хороскоп за 11-17 юни

Овен Седмицата ще ви потопи в най-дълбоките ви и лични тайни. Много е важно да знаете, че може да си позволите да искате бляновете ви ...

Този петък ще имате пълна свобода на действие, но все пак не загърбвайте основните си задължения. Почивката ще почне по-рано, така че планирайте графика си от рано.

Дева

Този петък ще бъде изключително успешен за усвояването на дейност или умение, което до момента е било неприятно за вас. Сега ще видите как с лекота ще преминете на едно ново ниво.

Везни

Не пропускайте възможностите за развитие, които ще ви даде денят. Всяка ваша идея сега може да се окаже истинска златна мина. Бъдете активни!

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд

Овен През този уикенд е добре да разграничите сериозните си ангажименти от романтичните такива. Свършете си задачите, а след това се ...

Скорпион

Този петък не взимайте никакви решения, чувствата ви може да ви подведат. Важно да е да се опитате разумът да бъде водещ. Ако ви е трудно просто направете обратното на това, което искате.

Стрелец

Този петък ще имате повече късмет от обикновено. Може да ви се наложи да предприемете риск, но не се притеснявайте. Страхът няма да ви е добър съветник. Ситуацията ще се развие във ваша полза.

Козирог

Откриха нов начин за разпознаване на нарцисисти

Учените са изяснили, че външността на хората, страдащи от нарцисизъм има една особеност - гъстите вежди, пише  Jouranl of personal...

Този петък, устоявайки на предизвикателствата ще може да се насладите на прекрасна вечер, в която ще бъде компенсирани за добрината си.

Водолей

Този петък не е подходящ за романтични преживявания, така че не насрочвайте срещи тогава. Обвързаните представители на знака може да имат някои противоречия с партньора си.

Риби

Този петък ще имате нужда от тишина и уединение. Бъдете верни на желанията и нуждите си. Книгата ще бъде най-добрият ви събеседник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com