Дневен хороскоп за 2 май

16943
Дневен хороскоп за 2 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда заложете на активното общуване. Толкова ще ви е интересно с новите хора, че рискувате да прекрачите границата за едно ново приятелство. Помислете добре за последиците.

Телец

Не закъснявайте за работа, защото още сутринта ви очаква интересно предложение. Изкушението ще е голямо и ще падне голямо чудене. Преценете добре рисковете и ползите.

Близнаци

Тази сряда ще се убедите, че мечтите са затова, за да се сбъдват. Нямайте никакви скрупули или угризения относно желанията си и покажете на партньора си, че сте категорични за това.

Рак

Това е ден, в който да покажете силата си.  Позволено ви е използването на всички средства. Важността на резултатът наистина е приоритет за вас, а вие трудно бихте изневерили на желанията си.

Лъв

Месечен хороскоп за май 2018 г.

Овен Това е месецът, в който трябва да запретнете ръкави и да изчистите всичко, което е останало недовършено от последния период. Съвс...

Това е ден за красиви спомени. Не се оставяйте на въпросите за решаване да ви оставят без въздух. Всеки има проблеми, но не всички им се дават.

Дева

Това е ден за героични постъпки. Не се колебайте да проявите своята смелост и умения. Очаква ви началото на красиво приятелство. 

Везни

Тази сряда ви обещава придобивка, която не сте очаквали. Много вероятно е дори да не знаете какво точно да правите с полученото. Не се притеснявайте – бързо ще се сетите как да се възползвате.

Седмичен хороскоп за 30 април - 6 май

Овен Тази седмица съсредоточете усилията си за това да подобрите отношенията ви с колегите. Бъдете подготвени за някои проблеми в доку...

Скорпион

Това е ден за получаване на реванш. Със сигурност ще се почувствате добре. Сега е моментът да си припомните, че в живота има и хубави моменти. Насладете им се.

Стрелец

Това е ден за подреждане на мислите. Насочете усилията си  това да следвате единна линия на поведение. Това ще ви спести колебанията и евентуални грешки.

Козирог

За първи път трансплантираха пенис и скротум

Лекарите от университета "Джон Хопкинс" съобщиха, че са извършили първата цялостна трансплантация на пенис и скротум в света. Те са бил...

Това е ден за равносметка относно дадено приятелство. Ако има неизяснени неща между вас и ваш близък - направете така че те да се изяснят. Това може да спаси отношенията ви.

Водолей

Това е ден за спокойствие. Не пришпорвайте нещата. Всичко ще си дойде на мястото в точно време. Имайте доверие на интуицията си. 

Риби

Това е ден на противоречия. Не се оставяйте да бъдете победени от меланхолията, това няма да ви донесе нищо добро. Потърсете всички поводи за усмивки през деня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com