Дневен хороскоп за 22 май

3807
Дневен хороскоп за 22 май
Снимка: Pixabay

Овен

През този ден няма да има нещо, което да е в състояние да ви извади от спокойствието, в което сте потънали. За някои това може да изглежда прекалено равнодушно. Ако имате среща с приятели не странете от разговора. Някой може да се обиди.

Телец

Тази неделя ще виждате и чувате само това, което искате. Вечерта ще ви върне обратно в реалността. Хубаво е да го направите сами, за да не ви е неприятно.

Близнаци

Днес ви очаква един горещ ден, независимо от температурата навън. Ще ви е трудно да си поемете дъх от събитията, които ще се променят със скоростта на светлината. Вечерта останете у дома си, за да успеете да се наспите.

Рак

През този ден ще сте толкова увлечени от нещо, че няма да сте много приятен  събеседник. Ако имате уговорка опитайте се да обърнете достатъчно внимание на човека, с когото разговаряте. По-късно ще можете да наваксате в размислите, когато останете насаме със себе си.

Лъв

Днес ще боравите с думите като истински оратор. Хубаво е да дадете път и на слушателя у себе си, особено ако прекарате деня с други хора. В противен случай рискувате срещата ви да не се повтори скоро.  Вечерта ще имате приятен телефонен разговор.

Дева

Тази неделя няма да може да скриете истинските си чувства. Ако ви предстои среща с  близки  хора това може да предизвика някои проблеми.  По-добре предупредете, че не сте в настроение, но все пак се опитайте да се въздържате.

Везни

Тази неделя ще имате доста работа по дома. Колкото и да ви е неприятно ще трябва да приключите с нея преди да се насочите към удоволствията. Пуснете си музика и нещата ще минат по-безболезнено.

Дневен хороскоп за 21 май

Овен Тази събота трябва да сте по-внимателни по отношение на здравето ви. Не излизайте с мокра коса или леко облечени. Ако навън вали,...

Скорпион

Тази неделя ще внесете настроение в компанията си. Вашите приятели ще са истински щастливци. Все пак не се раздавайте докрай, оставете нещо и за себе си. Не пренебрегвайте половинката си.

Стрелец

Този ден, за да се чувствате добре направете нещо от сърце, при това без да очаквате похвала или благодарност. Отплатата, разбира се, ще дойде, но на един по-късен етап. Просто бъдете доволни, че сте направили добро.

Козирог

Дневен хороскоп за 20 май

Овен Този петък не залагайте на късмета си. За всичко, което искате да постигнете ще трябва да разчитате на собствените си сили. Това...

Тази неделя насочете вниманието си и силите само към една цел. Само така денят ще е ползотворен.  Най-малкото разсейване може да провали намеренията ви и денят да бъде пропилян.

Водолей

Събитията от този ден няма да се съобразяват с вашето темпо и желания. Всъщност в живота често се случва така. Вие нямате вина за това. Приемете го като знак, че трябва да си починете и да намалите темпото.

Риби

Днес е добре да си дадете сметка какво точно искате. Преди да ви стане ясно не предявявайте претенции към когото и да било. Всъщност и към себе си не бъдете прекалено строги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com