Дневен хороскоп за 22 юли

15860
Дневен хороскоп за 22 юли
Снимка: Gettyimages.com

Овен

Този петък може да не е един от най-безопасните дни за вас. Бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Телец

Денят е добър за уреждането на юридически въпроси, свързани с пътуване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше образование.

Близнаци

Днес е прекрасен ден за реализиране на идеите ви. Бъдете напористи, но в никакъв случай – агресивни. Освен това е добре да проявите и скромност.

Рак

Днес звездите ви обещават спокоен и щастлив ден, заради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Лъв

Звездите предупреждават да бъдете внимателни, за да не загубите важна вещ. Освен това се пазете от измами. Може да попаднете в рискова ситуация. Не се доверявайте на непознати.

Дева

Днес спокойно може да се отдадете на мързелуване, особено ако сте домакиня. Вместо това седнете и помислете сериозно върху това как точно искате да промените живота си.

Везни

Денят е добър за реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

Скорпион

Дневен хороскоп за 21 юли

Овен Денят е подходящ да придобиете нещо ново. Може да си купите джунджурийка, а може да добиете ново умение. Или пък да се запишете н...

През този ден ви очакват любовни авантюри. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек.

Стрелец

Денят е добър за всякакъв вид манипулиране и финансови спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил и е трудно да се докаже точно кой.

Козирог

Този петък е подходящ за учене. Ако ви предстои изпит той ще премине леко и успешно. Добър ден за започване на научен труд. Дори да сте преминали студенската възраст не се колебайтее да се запишете на курс. Стари студенти няма!

Дневен хороскоп за 20 юли

Овен Тази сряда си отваряйте очите на четири. Спасение дебне от всякъде. Истинско и искрено. Остава само да разберете, че наистина е з...

Водолей

Днес бъдете предпазливи към всичко, свързано с вода. Не доближавайте водоеми. Ако сте на море си направете сухоземна разходка. Няма нищо лошо и в този вид почивка.

Риби

Това, което някой прави с вас е неговата карма, а което вие правите с него е вашата. Не го забравяйте, преди да се впуснете да отмъщавате.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com